nämä ensisijaiset hankkeet tilikaudelle 2024 tienrakennuksessa

nämä ensisijaiset hankkeet tilikaudelle 2024 tienrakennuksessa

Vuodelle 2024 suunnitellaan joitain suuria julkisten töiden hankkeita. Näitä ovat Kamerunin ja Tšadiin yhdistävän Logonen sillan 620 metrin toimittaminen sekä 70 metrin Pallarin sillan toimittaminen Marouan kaupungissa, Kaukopohjolassa. Julkisten töiden ministeriön on myös huolehdittava päällystettyjen teiden kunnossapidosta 504 kilometriä. "Samaan tapaan 2 561 kilometriä hiekkateitä huolletaan", pääministeri ilmoitti eduskunnalle 30. marraskuuta esitellessään vuoden 2024 talous- ja rahoitusohjelmaa.
Muistamme, että viime tammikuussa julkisten töiden ministeri ilmoitti vähintään 700 km teiden asfaltoimisesta vuonna 2023. Näin pääministeri Joseph Dion Nguten mukaan tänä vuonna hallitus sai 209 km uusia asfalttiteitä. Nämä ovat lineaariset Mbama-Messamena ja tiet Abong Mbangissa ja Messamenassa, Djoum-Yen-tien osio Bikoula-Djoum-tien varrella; ja Meiting-Yoko ja Yokon kaupungin tiet.
Sen odotetaan valmistuvan "vuoden 2023 loppuun mennessä", suunniteltu vastaanotto "rakennustöitä 407 km:lle uusille asfalttiteille". Tämä nostaisi uusien päällystettyjen teiden pituuden 616 kilometriin vuonna 2023.
Muiden vuodelle 2024 ilmoitettujen tiehankkeiden joukossa ovat Lolabén (Kribin satama) – Campon moottoritien asfaltointi, 39 km pitkä, Bangem-Nguti, Guidjiba-Taparé tie 57 km pitkä, kaupungin pohjoisen sisäänkäynnin päällekkäisyys. Yaoundé 22 km, Mampang-Angossas 30 km; ja Ngoura-Ndélé-Gari Gombo – Yokadouma -tien asfaltointi; Batouri-Yokadouma-Moloundou 173 km itäisellä alueella.
L.A.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.stopblablacam.com/societe/0112-11554-travaux-publics-ces-chantiers-prioritaires-de-l-exercice-2024-dans-la-construction-de-routes


.