iPhone 16: toimintapainike kaikissa malleissa, joissa on paineilmaisin, IPHONE ADDICT

iPhone 16: toimintapainike kaikissa malleissa, joissa on paineilmaisin

Kaikki iPhone 16:t käyttävät Action-painiketta, joka debytoi tänä vuonna. iPhone 15 Prossa ja Pro Maxissa on se, painike korvaa kytkimen, jota käytettiin äänettömän tilan aktivoimiseen ja poistamiseen.

iPhone 15 Pro Officiel Ecran Bouton Action

Action-painike paranee iPhone 16:ssa

Selon MacRumors, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ja iPhone 16 Pro Max ottavat käyttöön Action-painikkeen muutamilla muutoksilla verrattuna nykyiseen sukupolveen. Apple siirtyisi kapasitiiviseen painikkeeseen mekaanisen painikkeen sijaan. Tämä saattaa muistuttaa iPhone X:ää edeltäneen iPhonen Koti-painiketta, jonka avulla voit palata aloitusnäyttöön ja jossa oli Touch ID -sormenjälkitunnistin. Uuden version koodinimi on Atlas.

On ilmoitettu, että iPhone 16:n uusi Action-painike toimii samalla tavalla kuin Home-painike Touch ID:llä tai MacBookeissa oleva Force Touch -ohjauslevy.

Toisaalta iPhone 16:n Action-painike integroisi paineanturin, mikä ehdottaa mahdollisuutta suorittaa erilaisia ​​​​toimintoja riippuen siitä, kuinka käyttäjä painaa. Applen sanotaan myös tarjoavan "tahdikkuuden vaihtoominaisuutta", mutta siitä ei ole tietoa.

Viimeinen kohta: Apple testaa useita kokoja uudelle Action-painikkeelle tiettyjen prototyyppien kanssa, joiden muoto on suurempi kuin iPhone 15 Pron painike. Yksi prototyypeistä on samankokoinen kuin äänenvoimakkuuspainikkeet.

Tämän päivän tietojen perusteella meidän pitäisi odottaa, että iPhone 16:n Action-painike pystyy suorittamaan useita tehtäviä käytetyn paineen tasosta riippuen. IPhone 15 Prolla on mahdollista määrittää vain yksi tehtävä. Tämä sisältää äänettömän tilan, salaman, Kamera-sovelluksen käynnistämisen, pikakuvakkeen aktivoinnin, esteettömyysominaisuuden, äänen tallennuksen aloittamisen, suurennuslasin käytön tai jopa käännöksen.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://iphoneaddict.fr/post/news-379255-iphone-16-bouton-action-modeles-detecteur-pression


.