Epätavallinen: väärennetty iPhone 15 Pro Max… todellisempi kuin alkuperäinen? (ei niin nopeasti…), IPHONE ADDICT

Epätavallinen: väärennetty iPhone 15 Pro Max… todellisempi kuin alkuperäinen? (ei niin nopeasti…)

Muutamassa vuodessa väärennökset iPhone (usein Aasian markkinoilla myydyt) ovat siirtyneet karkeista pilkan kohteena olevista klooneista malleihin, joita on ainakin ensi silmäyksellä paljon vaikeampi erottaa alkuperäisestä. YouTube-käyttäjä "iPhone Repair Guru" uhrasi itsensä asian (ja näkemysten) puolesta esittelyvideolla väärennetystä iPhone 15 Pro Max -mallista, ja tällä kertaa eron erottaminen todellisesta iPhone 15 Pro Maxista tulee erittäin monimutkaista. , jos katsomme tietysti matkapuhelimen ulkonäköä. "Oikeastaan ​​se näyttää erittäin hyvältä matkapuhelimelta, tarkoitan, että meillä on kaarevat reunat, ne ovat pyöristetyt reunat aivan kuten todellisessa iPhone 15 Pro Maxissa", julistaa YouTube-käyttäjä. "He eivät jättäneet mitään yksityiskohtia tästä väärennetystä iPhone 15 Pro Maxista. » Ja innostuaksesi: "On hämmästyttävää, kuinka nopeasti väärennetyt valmistajat voivat valmistaa nämä jäljennökset!".Päälle kytkettynä havainto pysyy yhtä silmiinpistävänä ja käyttöliittymän (Android-peittokuvan) samankaltaisuus iOS 17:n kanssa on todella vaikuttava. Kyllä, mutta siinä se on, väärennetty iPhone paljastaa todellisen luonteensa käytössä: valokuvaosa osoittautuu erityisen keskinkertaiseksi: " Väärennetyn 15 Pro Maxin värit eivät ole tarkkoja ja se on erittäin epäselvä », videotallenteiden aikana "näyttää todella rakeiselta." YouTuber altistaa armottomasti kännykän takakannen voimakkaalle kuumuudelle, ja jälkimmäinen alkaa sitten kirjaimellisesti sulaa jättäen yksinkertaisen läpinäkyvän muovilevyn läpi! Sanomattakin on selvää, että todellisen iPhone 15 Pro Maxin Titanium-kuori olisi reagoinut eri tavalla…

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://iphoneaddict.fr/post/news-379277-insolite-faux-iphone-15-pro-max-plus-vrai-loriginal-si-vite


.