Merkurius perääntyi "tuomaan kaaosta" joulukuussa, väittää astrologi

Merkurius perääntyi "tuomaan kaaosta" joulukuussa, väittää astrologi

Horoskooppiympyrän sisällä olevat horoskooppimerkit. Astrologia taivaalla monien tähtien ja kuuiden astrologian ja horoskooppien konseptin kanssa

Inbaal väitti, että erityisesti kolme tähtimerkkiä tuntevat perääntymisen vaikutukset (Kuva: Getty)

Puhuminen yksinomaan Express.co.ukInbaal sanoi: "Vuoden 2023 viimeinen Merkuriuksen perääntyminen tuo joulukuuhun kaaosta keskiviikosta 13. päivästä heti uusikuu tiistaina 12.

”Nämä rinnakkaiset muutokset luovat odottamattomien muutosten tunnelman, erityisesti jokaiselle ihmiselle Kaksoset ja Neitsyt joita hallitsee Merkurius ja myös Jousimies joka hallitsee kautta.

”Lisäksi kaupat ja yritykset joutuvat vaikeuksiin vuoden vilkkaimman viikon aikana, sillä Merkuriuksen perääntyminen häiritsee suuria tilausjärjestelmiä ja toimitusyrityksiä. »

Jousimies – 22.-21

Jousimiehen kauden ollessa käynnissä Inbaal varoitti, että uusikuu 12. on merkissä. Hän sanoi: ”Ei ole vain vuodenaikasi, se ei ole vain erittäin söpö treffi, joka tuplaa luvun 12, vaan se on uusikuu, joka on sinulle loistava tilaisuus ilmaista toiveitasi.

”Sinä aikana Mars, halujen planeetta on myös Jousimies, mikä tarkoittaa, että kaikki intohimoon liittyvät unelmat ja toiveet toteutuvat nopeasti. Itse asiassa Mars-planeetta on merkissäsi koko kuukauden ajan, joten monet salaiset ihailijat ilmoittavat itsestään."

Mercury planet and Sun.

Merkuriusplaneetta on yksi voimakkaimmista, kun se perääntyy (Kuva: Getty)

Kauris - 22. joulukuuta - 19. tammikuuta

Kauris-kausi on päättynyt, alkaen 22. joulukuuta. Astrologin mukaan tämä on Kaurisin hetki auringossa ja menestyvä kuukausi edessä. Teetä horoskooppi asiantuntija sanoi: "Kun lähestymme vuodenaikaasi, muita planeettoja alkaa ilmestyä merkkiisi, alkaen Merkuriuksesta, kommunikaatioplaneetasta. Päivän 2 ja 22 välillä tämä planeetta on merkissäsi. Huono uutinen on, että Merkurius on taaksepäin 13. päivän jälkeen. Joten ensimmäisten 11 päivän aikana viestintä keskittyy sinun ympärillesi ja menee sinun eduksesi – ei niinkään seuraavien yhdeksän päivän aikana. »

Vesimies - 20. tammikuuta - 18. helmikuuta

Inbaal sanoi: "Onko mahdollista olla rauhallinen ja stressaantunut samaan aikaan? Luulen, että voit vastata tähän tämän joulukuun jälkeen. Toisaalta perinteinen hallitseva planeettasi, herkkä Saturnus, on romanttisessa Kaloissa, joten sinulla on paljon mistä olla kiitollinen, sinua ympäröivät ihmiset, jotka rakastavat sinua ja lisäksi intuitiosi on vahva koko kuukauden ajan.

"Toisaalta nykyaikainen hallitsijanne, Uranus, kapinan planeetta on perääntynyt, ja se on itsepäisessä Härässä, mikä tarkoittaa, että asiat, joita haluaisit muuttaa, vievät aikansa ja näyttävät hieman mahdottomalta koko kuukauden. Joten stressi ja rauhallisuus ovat molemmat todellisuutesi joulukuussa.

Kalat - 19. helmikuuta - 20. maaliskuuta

Astrologi sanoi: "Olet unelmoija, Kalat, tämä on ainutlaatuisuutesi, tämä on luovuutesi. Voit navigoida tässä maailmassa ikään kuin eläisit unelmaa, ja tämä vuosi on todellakin ollut hyvin toisaalta. Saturnus, ajan planeetta, on ollut merkissäsi 7. maaliskuuta lähtien, ja Neptunus, illuusion planeetta, on ollut merkissäsi 12 vuotta. Muutaman viime kuukauden ajan molemmat planeetat ovat olleet perääntyneitä ja kulkeneet "taaksepäin" taivaalla, joten unenolonhalustasi on joskus tullut painajainen. Viime kuussa perääntynyt Saturnus päättyi, ja tässä kuussa taaksepäin oleva Neptunus päättyy. 7. päivästä alkaen molemmat Kalojen planeetat ovat menossa suoraan, mikä tarkoittaa, että tunnet taas tuulen selässäsi ja menestys löytää sinut. »

Liity Express Premium -jäseneksi
  • Tue pelotonta journalismia
  • Lue The Daily Express verkossa ilman mainoksia
  • Lataa sivu supernopeasti

Oinas – 21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta

Astrologi jatkoi: ”Hallitseva planeettasi, Mars, sodan ja intohimon planeetta, on vapaahenkisessä Jousimiehen merkissä koko joulukuun. Tämä tarkoittaa, että tämä kuukausi on sinulle jännittävä, ja tulet seikkailemaan, sinut kutsutaan matkoille ja nautit monenlaisista hauskoista kokemuksista kuukauden jokaisena päivänä.

”Jousimies on myös yhteistyön merkki, joten näet, että muut haluavat työskennellä ja juhlia kanssasi, varsinkin ihmiset, joita et tavallisesti odottaisi. Vietät joulukuun hymy huulillasi ja taskut täynnä runsautta, muiden ihmisten kanssa, jotka maksavat juomistasi.

Härkä – 20. huhtikuuta - 20. toukokuuta

Inbaalin mukaan juhlakausi ei ole Härkälle helppoa vuodenaikaa. Hän selitti: ”Et ole ollenkaan yllättynyt kuullessani, että tunnet olosi hieman väsyneeksi tämän kuun loppuun mennessä. Jupiter-planeetta, joka on hauskanpitoa rakastava ja antelias, on merkissäsi koko kuukauden, mutta se sattuu olemaan taaksepäin.

”Tämä tarkoittaa, että jokaista pomppivan ilon päivää tulee seurata lepopäivä. Hyödynnä Jupiterin hauskoja puolia parhaalla mahdollisella tavalla suunnittelemalla chill-istunnot etukäteen ja pitämällä niitä välttämättöminä. Pitkä kylpy, lyhyt digitaalinen detox tai mukava juoma erittäin rauhallisen ystävän kanssa auttavat sinua nauttimaan tästä osasta talvea.

Kaksoset - 21. toukokuuta - 21. kesäkuuta

Astrologi väitti: "Olet hauskaa rakastava ja seurallinen merkki, jota hallitsee Merkurius, viestintäplaneetta. Kun käymme läpi vuoden viimeisen Merkuriuksen perääntymisen, saatat huomata, että se vaikuttaa sinuun enemmän kuin muihin. 13. päivän jälkeen Merkurius näyttää olevan menossa taaksepäin taivaalla, mikä tarkoittaa, että kommunikaatio on sotkuista ja ystävyys- ja ihmissuhteesi voivat kärsiä väärinkäsitysten, väärinkäytösten ja pelkojen virheiden seurauksena. Anna ihmisille hyötyä epäilyistä näiden viikkojen aikana, älä ota heidän sanojaan sydämeesi, koska ne eivät välttämättä tarkoita sitä, mitä luulet tarkoittavan."

Uusi kuu

Kaaos seuraa uuden kuun jälkeen 12. joulukuuta, väitti Inbaal (Kuva: Getty)

Syöpä – 22.-22

Inbaalin mukaan Kuulla on suuri vaikutus horoskooppiin, syöpään. Hän sanoi: ”Kuu ei ole sinulle vain yksi kivi taivaalla – se on itse asiassa taivaallinen hallitsijasi, mikä tarkoittaa, että kuun sijainti vaikuttaa sinuun enemmän kuin muihin merkkeihin. Olet tunteellinen, rakastava ja intuitiivinen, koska kuu hallitsee näitä ominaisuuksia.

”Kun kuu on syövässä, etenkin täysikuu, huomaat, että nuo ominaisuudet korostuvat. Tänä joulukuussa täysikuusi on 27. Se oli myös täysikuusi 6. tammikuuta. Selaa päiväkirjaasi nähdäksesi, kuinka asiat menivät tuolloin, saadaksesi selville, kuinka asiat menevät taas. »

Leo – 23.-22

Astrologi jatkoi: "Sinua hallitsee aurinko, Leijona, mikä tarkoittaa, että uudet kuut ja täysikuu vaikuttavat myös sinuun. Uuden kuun aikana Aurinko ja Kuu ovat aivan vierekkäin, ja täysikuun aikana Aurinko ja Kuu ovat vastakkain. Kun Kuu on hallitsijasi Auringon kanssa uudenkuun aikana 12. päivänä, näet romanttista huomiota ja intuitiosi vahvistuu. Kun kuu on hallitsijaasi Aurinkoa vastapäätä täysikuun aikana 27. päivänä, tunnet itsesi itsenäiseksi, voittamattomaksi ja vahvaksi.

Neitsyt – 23. elokuuta - 22. syyskuuta

Merkurius, kommunikoinnin planeetta, hallitsee Neitsyttä, ja se käy läpi mielenkiintoisia muutoksia tässä kuussa. Inbaal selitti: ”Se alkaa Jousimiehen merkistä, joka on hauskanpitoa rakastava ja villi, joten löydät itsesi hauskoista juhlista ja hauskoista keskusteluista kuun ensimmäisenä päivänä, ja sitten se muuttuu Kaurisiksi. Tämä on vakava ja asiallinen merkki, joten käyt työneuvotteluja 22. päivään asti, jonka jälkeen Merkurius palaa Jousimiehen puolelle. Lisäksi 13. päivänä Merkurius menee taaksepäin, mikä saa sinut tuntemaan olosi vähemmän maadoittuneeksi, joten tarvitset enemmän itsehoitoa. »

Vaaka - 23. syyskuuta - 23. lokakuuta

Inbaal väitti: ”Venus, rakkauden ja kauneuden planeetta, käy läpi kolme merkkiä tässä kuussa. Se on hallitseva planeettasi, joten jokainen muutos tuntuu kotonasi ja rakkauselämässäsi. Aluksi Venus on Vaakassa, omassa merkkissäsi! Kuukauden neljän ensimmäisen päivän ajan tunnet olosi turvalliseksi ja onnelliseksi, rakastetuksi ja rauhalliseksi.

”Sitten Vaaka astuu Skorpioniin, ja suurimman osan joulukuusta tunnet olevasi herkkä, intuitiivinen ja melko intohimoinen Skorpionin merkin vaikutuksen alaisena. Ja lopuksi, joulukuun kaksi viimeistä päivää, Venus on vapaamielisessä Jousimies, joten varaat lomasi silloin. »

Skorpioni - 23. lokakuuta - 21. marraskuuta

Hän jatkoi: ”Skorpionin kausi on ohi, mutta nyt sinulla on vielä jonkin verran huomiota, sillä Venus, rakkauden ja kauneuden planeetta, on Skorpionissa 5.–29. Näiden viikkojen aikana huomaat, että rakkaus tulee luoksesi, tunnet olosi tavallista houkuttelevammaksi ja kotisi on lämmin ja rauhallinen.

”Kaikki ympärilläsi tapahtuva draama, jota voi tapahtua paljon Skorpionin elämässä, jätetään sivuun, ja sinulla on muutama rauhallinen ja onnellinen muutama viikko. Niinä Venus-päivinä kuu on merkissäsi 9. ja 10., joten voit unelmoida tulevasta rakkaudestasi yöllä. »

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.express.co.uk/life-style/life/1840743/December-horoscope-astrology-exclusive


.