Apple TV+ ja Paramount+ tarjoaisivat yhteisen paketin markkinaosuutensa kasvattamiseksi, IPHONE ADDICT

Apple TV+ ja Paramount+ tarjoaisivat yhteisen paketin kasvattaakseen markkinaosuuttaan

Lokakuussa, Apple TV + et Paramount + kullakin 7 prosentin markkinaosuudella palvelusektorilla streaming, hyvin kaukana alan jättiläisistä, kuten Amazon Prime Video, Netflix ja Disney +. Wall Street Journalin mukaan Apple TV+:sta ja Paramount+:sta tulisi liittolaisia ​​ja ne tarjoaisivat yhteisen paketin. Toisin sanoen yksi tilaus (todennäköisesti hieman kalliimpi) molemmille palveluille, epäilemättä yhdellä ja samalla sisältöluettelolla. Näin Paramount+ ja Showtime ovat tehneet (vähintään sekavalla menestyksellä). Tämä pakettistrategia ulottuu myös alan raskaisiin painoihin, Netflix tarjoaa nyt osan sisällöstään Max-alustalla (ja päinvastoin). Disney+ on myös kuulemma hidastanut tilausten peruuntumista, koska sen tarjontaan sisältyy sisältöä Hulusta ja ESPN:stä.

Nähtäväksi jää, saako paketti, joka yhdistää kaksi palvelua 7 prosentilla, uusia tilaajia ja siten markkinaosuutta. Paramountin ja Showtime-yhteistyö näyttää osoittavan, että tämä ei ole itsestäänselvyys, vaikka Apple TV +:n sisältö on laajentunut huomattavasti julkaisun jälkeen ja myös laadultaan parantunut.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://iphoneaddict.fr/post/news-379286-apple-tv-paramount-proposeraient-bundle-commun-augmenter-part-marche


.