Tennis suuri ryntää pois puolivälissä haastattelussa auttamaan pallo tyttö, joka romahti suorana televisiossa | Tennis | Urheilu

Tennis suuri ryntää pois puolivälissä haastattelussa auttamaan pallo tyttö, joka romahti suorana televisiossa | Tennis | Urheilu

Kaksinkertainen Grand Slam -mestari Alicia Molik ryntäsi avuksi romahtaneelle pallotytölle suorassa TV-haastattelussa. Molik, 42, paljastettiin uudeksi Adelaide Internationalin turnausjohtajaksi kotimaassaan Australiassa.

Molik, joka voitti 2005 Australian avoimet ja 2007 Ranskan avoimet nelinpelissä, oli juuri vastaamassa haastattelijalleen, kun katsojat henkäisivät shokissa, kun pallotyttö putosi maahan hänen takanaan.

Entinen olympiapronssimitalisti oli ensimmäisenä paikalla, kaatoi tytön kyljelleen ja rauhoitteli häntä, kunnes ensihoitajat ryntäsivät auttamaan. Naisen uskotaan nyt toipuvan sairaalassa.

Ennen tapausta Molik ilmaisi kiitollisuutensa siitä, että hän sai roolin, joka vaikutti tennikseen Adelaidessa.

Klikkaa tästä Liity WhatsApp-yhteisöömme saadaksesi ensimmäisenä ajankohtaiset ja eksklusiiviset tennisuutiset.

"Tennis on osa jokapäiväistä DNA:tani ja mahdollisuus olla osana maailmanluokan tennistapahtumaa kaupungissa, jossa vartuin, on todella jotain erityistä", hän sanoi.

"Tämä on minulle mahdollisuus antaa takaisin yhteisölle, joka tuki minua koko kenttäurani ajan ja edelleen tähän päivään asti. Viime vuosikymmen australialaisen Billie Jean King Cup -joukkueen kanssa on valmistanut minut tähän seuraavaan haasteeseen.

Jäätyään eläkkeelle vuonna 2011 Aussie vietti vuosikymmenen johtaessaan maansa Billie Jean King Cup -joukkuetta. Ja vaikka he putosivat tämän vuoden turnauksen ryhmävaiheissa, Molik puhui myönteisesti naisten tenniksen tilasta Australiassa.

"Viimeisten 10 vuoden aikana olemme nousseet maailman 4. sijasta Sam Stosurissa sinkkujen ykköseksi Ash Bartyssa, joka aloitti ja lopetti uransa minun toimikaudellani", hän sanoi. ”Nyt meillä on toinen [kaksinkertainen] ykkönen Storm Hunterissa, ja Ellen [Perez] on myös saavuttanut yhden tupla-uransa korkeimmista pisteistä. Se on uskomattoman terveellisessä paikassa. »

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran englanniksi https://www.express.co.uk/sport/tennis/1840807/tennis-great-rushes-away-alicia-molik


.