Kokaiinin ennätystakavariko Dakarin rannikolla, Jeune Afrique


Kokaiinitakavarikkojen ennätys Dakarin rannikolla

 © GLEZ

© GLEZ

Julkaistu 30

Lukeminen: 2 minuuttia.

"2 tonnia kokaiinia. » Sinun ei tarvitse hengittää koksia, jotta tuntisi huimausta, kun tämä määrä mainittiin 975. marraskuuta 28 Admiral-Faye-Gassaman laivastotukikohdassa Dakarissa. Comme ilmoitti X-verkostossa, partiovene Fouladou oli juuri takavarikoinut tämän laittoman lastin aluksella, joka pysäytettiin kansainvälisillä vesillä 150 kilometriä Senegalin pääkaupungista. Lausunto de armeija täsmentää, että huume – puhdas kokaiini – luovutettiin toimivaltaisille viranomaisille "tunnistettaviksi ja laskemiseksi".

Näyttävä kohtaus

Siksi tutkinta on meneillään jääneen veneen alkuperän selvittämiseksi. niistä lähteet laivaston sisällä lisää, että pidätetty miehistö koostuisi kymmenestä ihmisestä, mukaan lukien senegalilainen.


loput tämän mainoksen jälkeen


Tämä upea kokaiinitakavarikointi huolestuttaa länsiafrikkalaisia. Viime tammikuussa oli jo yli 800 kiloa siepata Senegalin laivasto Dakarin rannikolla. Lokakuussa 2022 Malista saapuneesta kylmäkuorma-autosta löydettiin 300 kg.

Asiantuntijat kuvaavat molemmat yksi kokanviljelyn laajentaminen Etelä-Amerikassa ja kokaiinin lehtien muuntamisprosessin parantaminen kokaiinihydrokloridiksi. Riittää houkuttelemaan muita kontteja, kalastusveneitä tai vene jotka ylittävät Atlantin Afrikan mantereelle.

Uudet jakelukäytävät

Hyvä uutinen on, että takavarikoitujen määrien räjähdysmäinen kasvu heijastaisi sortopolitiikan tehostamista. Huono uutinen on että Länsi-Afrikka, perinteinen kauttakulkualue Latinalaisen Amerikan ja Euroopan välillä (ei enää vain Guinea-Bissau, mutta myös Nigeria, Ghana tai Norsunluurannikko), siitä tulisi korkean kulutuksen alue. se on ce todetaan Yhdistyneiden Kansakuntien huume- ja rikosviraston vuoden 2023 huumeraportissa.

Kokaiinimarkkinoiden kehitys ei ainoastaan ​​heikennä terveyttä huumeriippuvaiset ja heidän sosiaaliseen integroitumiseensa. Laajemmin liikenne kannustaa luomiseen uudet maanjakokäytävät, jotka lisäävät turvattomuutta erityisesti Sahelissa, ryhmien hallitsemilla alueilla aseistettu terroristeja.


loput tämän mainoksen jälkeen


Aamu.

Saat joka aamu 10 keskeistä tietoa Afrikan uutisista.

Image

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.jeuneafrique.com/1509900/societe/saisie-record-de-cocaine-au-large-de-dakar/


.