Iso-Britannia: Apple ei pysty pysäyttämään pilvipelaamista ja -selaimia, IPHONE ADDICTia, koskevaa tutkimusta

Iso-Britannia: Apple ei pysty pysäyttämään pilvipelaamista ja selaimia koskevia tutkimuksia

Applea koskeva tutkimus sen pilvipelaamista ja kolmansien osapuolien selaimia koskevista rajoituksista voidaan suorittaa Isossa-Britanniassa. Lontoon muutoksenhakutuomioistuin on päättänyt, että edestakaisin Applen ja brittiläisen kilpailunvastaisen vahtikoiran välinen vuorovaikutus jatkuu.

Xbox Cloud Gaming xCloud iPhone iPad

Apple on tutkinnan kohteena

Marraskuussa 2022 Competition and Markets Authority (CMA), eli Britannian kilpailuviranomainen, aloitti tutkinnan Applen ja Googlen asettamiin pilvipelaamiseen ja selainrajoituksiin, mikä viittaa siihen, että nämä kaksi yritystä estivät innovaatioita ja nostivat kustannuksia kehittäjille, pilvipelien tarjoajille ja selaimia tarjoaville. Tämän päätöksen kumosi ensin Competition Appeal Tribunal, joka päätti Applen hyväksi todeten, että CMA:lla oli kestänyt liian kauan tutkimuksen aloittaminen.

Mutta tänään tapahtuu käänne, kun Lontoon muutoksenhakutuomioistuin kunnioitus että CMA toimi lain rajoissa hylkäämällä Applen argumentti määräaikojen suhteen. Lisätään, että CMA:n tehtävänä on edistää kilpailua ja turvata kuluttajien etuja.

Näin ollen Britannian kilpailuviranomainen voi jatkaa Applen tutkimista pilvipelaamista ja selaimia koskevissa asioissa. Asia on toistaiseksi odottamassa Applen päätöstä valittaa korkeimpaan oikeuteen.

Apple ei salli Xbox Game Passin kaltaisia ​​pilvipalveluita sellaisenaan. Ryhmä kieltäytyy all-in-one-sovelluksesta ja vaatii, että jokainen peli on listattu App Storessa. Kolmannen osapuolen selaimissa kaikkien on käytettävä WebKitiä, Safarin renderöintimoottoria. Toisin sanoen iOS:n Firefox ja Chrome vastaavat Safaria, mutta niillä on eri käyttöliittymä. Google ja Mozilla haluavat pystyä käyttämään omia moottoreitaan, kuten PC/Macissa.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://iphoneaddict.fr/post/news-379222-royaume-uni-apple-echoue-stopper-lenquete-cloud-gaming-navigateurs


.