10-vuotias käynnistää vetoomuksen Applelle vaihtamaan "Nörtti"-emoji, IPHONE ADDICT

10-vuotias alkaa anoa Applea vaihtamaan "Nörtti"-emoji

Nalle on 10-vuotias asuu Isossa-Britanniassa ja käyttää hyviä isoja laseja. Teddy on luultavasti myös luonnontieteiden ja ehkä myös tietokoneiden fani, koska hän näkee kuinka hän kamppailee "Nörtti"-emojin vaihtamisessa. Teddy todellakin uskoo, että tämä emoji, jonka oletetaan edustavan matematiikkaa, tiedettä tai tietokoneharrastajia, loukkaa silmälaseja käyttäviä ihmisiä. On totta, että "Nörtti"-emoji edustaa laskelmiinsa tai koodiinsa uppoutunutta tiedemiestä täydellisenä idioottina (lyhyesti sanottuna "nörtti" yhdistettynä todelliseen maailmaan), vaikka gourmandia tai urheilun fanaatikkoa edustava emoji on ei oikeuta samanlaiseen hoitoon. Yleisemmin Teddy katsoo, että emoji antaa erittäin huonon kuvan silmälasien käyttäjistä (isojen lasien tapauksessa). "Haluamme muuttaa sen: Apple tekee siitä aivan kamalaa ihmisille, jotka käyttävät silmälaseja." julisti Teddy BCC-mikrofonissa. "He saavat ihmiset ajattelemaan, että olemme nörtejä, ja se on aivan kamalaa. »

Apple Emoji Nerd 1

"Tämä tekee minut surulliseksi ja järkyttyneeksi" jatkaa lapsi, "ja jos pidän sitä loukkaavana, myös tuhannet ihmiset ympäri maailmaa pitävät sitä loukkaavana. » Teddyn vetoomus voi toki tuntua turhalta, mutta emme saa unohtaa, että 10-vuotiaat lapset voivat olla erityisen julmia ja että silmälasien käyttäjää, kunhan hän on hyvä luokassa, joskus pilkataan. pienet "toverit" (palvelijasi tietää siitä jotain). Se, että media, elokuvat tai viestintävälineemme välittävät edelleen näitä stereotypioita, osoittaa myös, että tiettyjä syitä on helpompi puolustaa kuin toisia. Ylipainoisen lapsen pilkkaaminen nähdään nykyään onneksi tuomittavana tekona, mutta pilkan kohteena oleva lasillinen pikkumies ei oikeastaan ​​kiinnosta monia...

Teddy valmisteli siksi oman versionsa lasiemojista, joka on yhtäkkiä paljon miellyttävämpi. Tosiasia on, että nuori poika puhuu väärälle henkilölle: ei Apple, vaan Unicode-konsortio, joka päättää emojien ilmeestä...

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://iphoneaddict.fr/post/news-379186-enfant-10-ans-lance-petition-quapple-modifie-lemoji-nerd


.