Mitä jos prostituution laillistaminen pelastaisi avioliitot...


Mitä jos prostituution laillistaminen pelastaisi avioliitot...

 © Glez

© Glez

Julkaistu 29

Lukeminen: 2 minuuttia.

Ei mitään kovin uutta zimbabwelaisen Nyasha Chikwinyan asemissa seksipalvelukaupan suhteen. Moralismia lukuun ottamatta "maailman vanhimman ammatin" jatkuva olemassaolo viittaa un ammatin valvontaa lihan hyväksikäytön kitkemiseksistigma, laiton pahoinpitely, laillisen suojan puute tai terveyden heikkeneminen.

"Vauras ala"

Kansakuntien ohjelma yhtenäinen HIV/AIDS-selvityksessä (UNAIDS) tunnustetaan myös seksityön kriminalisoinnin haitalliset vaikutukset yli 103 maassa. Tästä syystä entinen Zimbabwen nais-, sukupuoli- ja tasa-arvoministeri développement vaati ammatin laillistamista maassaan äskettäisessä naisten oikeuksia käsittelevän kansalaisjärjestön "Economic Justice for Women Project" (EJWP) kokouksessa.


loput tämän mainoksen jälkeen


Vanhan rinnalla membre hallituksen jäsen Goromonzi Westin kansanedustaja Beatrice Nyampinga lisäsi samassa kokouksessa, että "tämä vauras sektori" vaikutti "merkittävästi sen kehitykseen". vaalipiirissä. Prostituution dekriminalisoimista koskevan keskustelun aloittaminen mahdollistaisi siten jonkinlaisen veron perimisen tässä maassa, jossa seksityöntekijät ovat adoptoineet Mobiilirahat varten tilitys heidän palveluistaan…

Jos nämä 22. marraskuuta käydyssä keskustelussa kehitetyt vakuuttavat perustelut eivät ole mitään kovin uutta, Nyasha Chikwinyan esittämä mielikuvitus tuli arvoituksemmaksi: tärkeys seksityöntekijän ammatin yhteiskunnalliset seuraukset. Ja hahmo Zanu-PF (Haaren hallitseva puolue) väittää, että prostituoidut "pelastavat monet avioliitot romahtamisesta". Une viittaus, joka on sitäkin enemmän kohinan lähde, koska se ei ole ollut väitetyn kehityksen kohteena.

Pitäisikö meidän ymmärtää, että miehille, jotka ovat seksuaalisesti tyytymättömiä suhteeseensa, seksisuhde, josta maksetaan ja oletettavasti ilmainen de Onko sentimentalismi vähemmän epävakautta kuin aviorikossuhde? Selkeimmille Internetin käyttäjille seksityöntekijät säästäisivät vähemmän avioliittoja kuin viivyttäisivät motivaatioihin liittyviä väistämättömiä avioeroja de uskottomuutta.

Aamu.

Saat joka aamu 10 keskeistä tietoa Afrikan uutisista.

Image

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.jeuneafrique.com/1509312/politique/et-si-la-legalisation-de-la-prostitution-sauvait-les-mariages/


.