iloinen epilogi maan alle jääneille 41 työntekijälle

iloinen epilogi maan alle jääneille 41 työntekijälle

Inde : épilogue heureux pour les 41 ouvriers piégés sous terre -
Intia: onnellinen epilogi 41 työntekijälle, jotka ovat loukussa maan alla

Intia: onnellinen epilogi maan alle jääneille 41 työntekijälle –
(ranskainfo)

iloinen epilogi 41 työntekijälle maan alla loukussa 64a55fd777de4 paikkamerkki 36b69ec8

Artikkelin kirjoittaja

USAinformations

- B. Barnier, F. Labigne

Ranskan television

Se on onnellinen loppu saagalle, joka piti koko Intian jännityksessä 17 päivää. 41 työntekijää, jotka jäivät loukkuun tunneliin maanvyörymän jälkeen, vapautettiin lopulta tiistaina 28. marraskuuta.

Suosionosoitukset ja koko maan helpotus. Yli kahden viikon ahdistuksen jälkeen 41 työntekijää Intia vihdoin ulos ulkoilmaan, tiistaina 28. marraskuuta. Ulkona toivottaakseen heidät tervetulleiksi useita satoja ihmisiä, pelastajia, virkamiehiä ja toimittajia. Onnellinen loppu saagalle, joka sai koko kansan liikkeelle. Muistoihin kaiverretut kuvat, laihtuneita mutta hymyileviä, 41 työntekijää koristavat seppeleet ja kukat. 

Riittävän leveä letku, jotta mies pääsee ulos

Viranomaiset ovat myös helpottuneet, koska tästä pääministerin toivomasta suurhankkeesta tuli melkein kansallinen katastrofi. Tämän Pohjois-Intiassa sijaitsevan tunnelin tavoitteena on yhdistää neljä suurta hindukohdetta. Mutta 12. marraskuuta osa rakenteesta romahti ja jäi loukkuun nämä 41 työntekijää. Happi, ruoka, vesi ja sähkö kuljetetaan pienen putken kautta. Kahden viikon ajan kolmen työntekijän ryhmiä vuorotellen etenevät tunnelin läpi, joka tuskin riittää miehelle. Pääministeri ylisti näiden miesten rohkeutta ja kärsivällisyyttä, maailman inspiraation lähteitä.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.francetvinfo.fr/monde/inde/inde-epilogue-heureux-pour-les-41-ouvriers-pieges-sous-terre_6212991.html


.