Albert of Monacon ja ranskalais-togolaisen Nicole Costen poika Alexandre Grimaldi tulee varjoista, Jeune Afrique


Albert of Monacon ja ranskalais-togolalaisen Nicole Costen poika Alexandre Grimaldi ilmestyy varjoista

1-New2018-icon@2x-JA-FondBlanc (3)

Julkaistu 29

Lukeminen: 2 minuuttia.

Kovassa kilpailussa anglosaksisen julkkislehdistön, lehden otsikoiden välillä Tatler saavutti hienon "vallankaappauksen". Brittilehti – joka on suunnattu hyvin "ylemmän luokan" lukijakuntaan - on itse asiassa saanut ensimmäiset julkiset sanat tietyltä Alexandre Grimaldilta, jonka kasvot ovat sen etusivulla. painos joulukuuta.

Hyvin nuori mies (20-vuotias viime elokuussa) ei ole kukaan muu kuin hänen poikansa Monacon prinssi Albert II ja hänen entinen tyttöystävänsä Nicole Coste. Jälkimmäinen, syntynyt vuonna 1971 Togossa, oli tuolloin Air Francen lentoemäntä. Rakkautta ensisilmäyksellä välillä nuori nainen ja prinssi tapahtui lentokoneessa vuonna 1997... Ja merkitsi alkua romanssille, joka pysyi salassa pitkän aikaa, joka kesti noin viisi vuotta.


loput tämän mainoksen jälkeen


Alexandre syntyi 24. elokuuta 2003 tästä liitosta. Mutta se tapahtui vasta vuonna 2005, kiitos haastattelun Paris Match, tuo prinssi Albert a julkisesti vahvistettiin olevansa isä, mikä laukaisi skandaalin, josta uutisoitiin laajasti sanomalehdissä.

Asia muuttui entisestään, kun seuraavana vuonna sama Albert myönsi olevansa myös vuonna 1992 syntyneen Jazminin isä ja seurausta suhteestaan ​​Tamara Rotoloon, nuoren naisen kanssa, jonka hän tapasi lomalla. päälle Riviera. Jazminin lisäksi Alexandre on myös Jacquesin ja Gabriellan velipuoli, jotka Albert sai Charlène Wittstockin kanssa naimisiin vuonna 2006.

“Tekee humanitaarista työtä Togossa”

Herkkä perhetarina nuorelle perilliselle, joka ensimmäistä kertaa suostui puhumaan julkisesti. Hänelle omistetun muotokuvan sävy TatlerKuten les Artikkelin havainnollistamiseen valitut valokuvat eivät jätä juurikaan varaa epäillä, että tämä viestintäoperaatio on harkittu pienintä yksityiskohtaa myöten. Opimme erityisesti, että nuorella miehellä on "kuninkaallinen rauhallisuus" ja että jos hän on päättänyt tulla ulos varjoista, se johtuu siitä, että hän aikoo nyt työskennellä kanssa hänen isänsä.

Afrikkalaisjuuriltaan nuori mies – Lontoon parhaissa kouluissa koulutettu ja lähiviikkoina New Yorkiin muuttava, koska "[hänen] on tärkeää olla itsenäinen" - on enemmän kuin huomaamaton. "Kävin äskettäin Togossa, äitini kotimaassa, et Se on paikka, josta todella pidän. Haluaisin tehdä siellä humanitaarista työtä, hän sanoo. "Äitini on afroranskalainen ja isäni monegaski, joten minulla oli ilo kasvaa kahdessa kulttuurissa, jotka ovat osa identiteettiäni", hän korostaa.


loput tämän mainoksen jälkeen


Kansainvälinen suihkukone

Muilta osin artikkeli kertoo meille paljon enemmän suhteista nuori Alexandre kansainvälisessä jet-setissä, paikoissa, joissa hän haluaa mennä juhlimaan, ja hänen vaatemakuistaan: Chanelin tai Diorin leimaamat kappaleet – kaksi luksusbrändiä, jotka tekevät yhteistyötä Monacon ruhtinaskunnan kanssa.

Mutta kommunikaatioharjoitus paljastaa myös joitain implisiittisiä puutteita. Varsinkin kun toimittaja hahmottelee kuvan "laittomasta" lapsesta, termi, jota pääasiallinen henkilö pitää "loukkaavana". Kun hän puhuu myös suhteestaan ​​prinssin isään. "Alamme nähdä toisiamme paljon enemmän. Kesälomalla vietämme paljon aikaa yhdessä”, hän liukastelee. Eikö se kaikki olisi "aloita nyt?" » ?


loput tämän mainoksen jälkeen


Aamu.

Saat joka aamu 10 keskeistä tietoa Afrikan uutisista.

Image

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.jeuneafrique.com/1509544/societe/fils-dalbert-de-monaco-et-de-la-franco-togolaise-nicole-coste-alexandre-grimaldi-sort-de-lombre/


.