Intiassa 41 työntekijää poistettiin tunnelista 17 päivän loukussa

Intiassa 41 työntekijää poistettiin tunnelista 17 päivän loukussa

"Menestys 400 tunnin pelastusoperaatioiden jälkeen Uttarakhandin tunnelissa", juliste sivustonsa etusivulla Indian Express, Tiistaina, marraskuun 28. Päivittäinen suorassa lähetyksessään iloitsee: "Jonkin verran Pelastajat onnistuivat tavoittamaan 41 työntekijää, jotka olivat loukussa marraskuun 12. päivän jälkeen tunnelissa Uttarkashin alueella. Pohjois-Intiassa rakenteilla oleva tietunneli, joka romahti.

"Se oli rohkeuden ja sinnikkyyden koe 57 metrin raunion molemmissa päissä, korostaa sanomalehteä, koska hätäapuoperaatio kärsi edelleen takaiskuista. Lopulta porauksen epäonnistuttua kaivostyöntekijät kaivoivat manuaalisesti viimeiset 12 metriä tavoittaakseen loukkuun jääneet miehet."

"Noin kello 20 ensimmäinen työntekijä otettiin ulos ja vietiin

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.courrierinternational.com/article/sauvetage-en-inde-41-ouvriers-sortis-d-un-tunnel-apres-avoir-ete-pieges-pendant-17-jours


.