Soita ovikellopäivityksiä, joita ei kannata jättää väliin, sekä 6 vinkkiä kameran parantamiseen

Soita ovikellopäivityksiä, joita ei kannata jättää väliin, sekä 6 vinkkiä kameran parantamiseen

Soitetut ovikellot ponnahtavat edelleen koteihin kaikkialla Isossa-Britanniassa näiden älykkäiden kameroiden avulla, jotka hälyttävät, kun kuriiri on saapunut tai joku saapuu etuovelle. Niiden yksinkertainen tee-se-itse-asennus ja suora yhteys puhelimiimme ovat kasvattaneet näiden laitteiden suosiota, ja Black Friday -myynti tekee siitä entistä houkuttelevamman ajan investoida tai päivittää nykyiset laitteet. Amazonilla, joka omistaa Ringin, on tällä hetkellä saatavilla useita tarjouksia, mukaan lukien jotkin niistä uusimmat ja parhaat ovikellot, jotka nyt puoleen hintaan.

Esimerkiksi Ring 2nd Gen akkukäyttöinen malli maksaa nyt vain 49.99 puntaa (99.99 puntaa), mikä on yksi alhaisimmista näkemistämme hinnoista. Tämä parannettu kamera tallentaa 1080p HD -videota terävämmän Night Visionin ohella. Voit jopa nähdä, kuka on ovella Echo Show -älykaiuttimen näytöstä sekä puhelimesta ja tabletista.

Jos 50 puntaa on liikaa, saat myös rahaa langallisesta Ring-laitteesta, jonka hinta on nyt vain 34.99 puntaa (oli 59.99 puntaa). Tässä kamerassa ei ole ominaisuuksia, joten se on hieman hankalampi asentaa, mutta jos sinulla on jonkin verran tee-se-itse-taitoja, se tekee siitä halvemman, eikä sinun tarvitse jatkuvasti ladata asioita.

NÄET KAIKKI SORMUSTARJOUKSET TÄÄLTÄ

Jos sinulla on jo sormus, tässä on kuusi parasta vinkkiä, joiden avulla voit parantaa käyttökokemusta ja saada enemmän irti tästä kamerasta.

Mukauta hälytyksiäsi liikevyöhykkeillä.

Asettamalla mukautettavat liikealueet Ring-sovelluksen Liikeasetukset-osiossa voit varmistaa, että ovikello havaitsee liikkeen vain sinulle tärkeimmillä alueilla. Liikevyöhykkeiden määrittäminen sulkemaan pois vilkkaasti liikennöivät alueet, kuten yleiset kävelyreitit ja tiet, voi auttaa vähentämään "väärien" liikehälytysten, kuten ohi ajavien autojen, määrää. 

Katso lisää monipuolisilla ilmoituksilla

Ring Protect -tilaussuunnitelmalla (alkaen 3.49 puntaa kuukaudessa) voit ottaa Rich Notifications käyttöön Ring-sovelluksen Ilmoitusasetukset-osiossa. Rich Notifications ovat tilannekuvia, jotka näkyvät ovikello-ilmoitusten yhteydessä ja jotka voivat näyttää esikatselun tapahtumavideostasi, joten näet helposti, mitä tapahtuu ilman, että sinun tarvitsee avata Ring-sovellusta. 

Vastaa ovikelloasi pikavastauksilla.

Pikavastaukset ovat käytettävissä Ring-sovelluksen Älykkäät vastaukset -osiossa. Ne ovat kuin puhelinvastaaja ovikellollesi, jos et pääse ovelle tai et vain halua vastata. Voit valita valmiiden vastausten luettelosta, kuten "Emme voi vastata ovelle juuri nyt, mutta jos haluat jättää viestin, voit tehdä sen nyt".

Määritä geoaita mobiililaitteellesi. 

Kun määrität geoaidan Ring-sovelluksen Sijaintiasetukset-kohdassa, sovellus voi muistuttaa sinua asettamaan tila-asetukseksi Poissa, kun poistut geoaidasta. Kun tulet kotiin ja palaat Geofenceen, Ring-sovellus voi automaattisesti torkkua hälytyksiä ovikellostasi, joten et saa varoitusta omasta saapumisestasi kotiin.

Merkitse alueet "pois rajoituksiksi" Yksityisyysvyöhykkeillä

Jos ovikellokamerasi näkökenttä sisältää alueita, jotka haluat sulkea pois live-näkymästä tai videotallennuksesta, kuten naapurin kiinteistö, voit merkitä kyseiset alueet "pois rajoituksiksi" käyttämällä Yksityisyysvyöhykkeitä.

Kun ne on määritetty sovelluksesi Tietosuoja-asetukset-osiossa, määritetyt tietosuoja-alueet peitetään mustilla suorakulmioilla, joten Ring-sovellus ei näytä mitään kyseisellä alueella suorassa näkymässä eikä aluetta tallenneta. 

Älä koskaan missaa mitään Snapshot Capturella.

Ring Protect -suunnitelmalla voit ottaa Snapshot Capture -toiminnon käyttöön Laiteasetuksissa. Snapshot Capture on ominaisuus, joka ottaa tilannekuvia tietyin väliajoin ja tallentaa ne tapahtuman aikajanallesi, jolloin voit tarkastella, mitä ovikellosi edessä on tapahtunut ilmoitusten ja liiketapahtumien välillä.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1838669/Ring-doorbell-deal-tips-price


.