Man Utd, Chelsea ja muut käskivät maksaa enemmän, kun Prem-rivi puhkesi Evertonin rangaistuksen jälkeen | Jalkapallo | Urheilu

Man Utd, Chelsea ja muut käskivät maksaa enemmän, kun Prem-rivi puhkesi Evertonin rangaistuksen jälkeen | Jalkapallo | Urheilu

- ValioliigaPerinteinen "Big Six" on kuulemma saanut ohjeet "maksamaan" osana 130 miljoonan punnan pelastuspakettia, jota järjestetään jalkapallopyramidin loppuosaa varten. Jännitteet ovat korkealla Englannin johtohuoneissa tällä hetkellä Evertonille aiemmin tällä viikolla määrätyn pistevähennyksen seurauksena.

- Valioliiga toivoo pääsevänsä sopimukseen alempien divisioonien kanssa varallisuuserosta mahdollisimman pian, sillä kuinka rahat suodatetaan ketjussa alaspäin, on suuri huolenaihe monille klubeille, jotka tarvitsevat kipeästi säännöllisempää taloudellista tukea.

Kokous 20 ylimmän osakkeenomistajan välillä Valioliiga on tarkoitus järjestää tiistaina, joka on ratkaiseva päivä kaiken tasoisille klubeille.

Mukaan Telegraph, jännitteet nousevat uudelleen esiin kokouksen aikana johtuen pistevähennyksestä, joka Evertonille osui sääntöjen rikkomisesta. Valioliigakannattavuuden ja kestävyyden sääntöjä.

Seurat ovat yhtä mieltä siitä, että menetelmää, jolla rahat suodatetaan alas jalkapallopyramidissa, on tarkistettava, mutta "suuren kuuden" ja muun jalkapallon välillä on kuilu. Valioliiga. Pienemmät osapuolet ovat sitä mieltä, että rikkaampien seurojen pitäisi panostaa enemmän solidaarisuuspottiin, ja on otettu kantaa ajatukseen siirtoverosta, joka merkitsisi prosenttiosuutta pelaajien oston yhteydessä maksettavista maksuista.

Siirtomaksu on kuitenkin tässä vaiheessa todennäköisempi tulos, joka muotoilisi palkintorahojen ja muiden tekijöiden perusteella. Tämän sopimuksen odotetaan valmistuvan tiistaina joidenkin seurojen suureksi turhautuneeksi.

Pelätään, että jos ansioita arvostetaan korkeasti kaavan aikana, niin huippuseurat, kuten Manchester City, ei välttämättä maksa merkittävää maksua kokonaispotista huolimatta siitä, että se on tehnyt valtavia voittoja vuositasolla – Etihad Stadium -asun tulot olivat tänä vuonna 712.8 miljoonaa puntaa.

Everton on yksi niistä, jotka ovat todennäköisesti katkeroituneita tilanteesta, koska he voivat olla taloudellisen epävarmuuden partaalla, jos heidät haastaa oikeuteen. Leicester City, Leeds United ja Burnley. Jokainen edellä mainituista klubeista vaatii kukin 100 miljoonaa puntaa, vaikka seura on jo 500 miljoonan punnan osastolla. Jos toffeet eivät pysty maksamaan laskua, heidät voidaan pakottaa menemään hallintoon, mikä merkitsisi heille yhdeksän pisteen lisävähennystä.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran englanniksi https://www.express.co.uk/sport/football/1836819/Man-Utd-Chelsea-news-Premier-League-Everton


.