Englannin tähti Declan Rice tuo esiin Jack Grealishin kamppailut Arsenaliin pääsyssä | Jalkapallo | Urheilu

Englannin tähti Declan Rice tuo esiin Jack Grealishin kamppailut Arsenaliin pääsyssä | Jalkapallo | Urheilu

Declan Rice myöntää, että oli ajanjakso, jolloin hän oli hintalappunsa orja. "Olet ihminen, joka on ostettu 105 miljoonalla punnalla, se ei tunnu kovin normaalilta", hän sanoi. ”Kun siirto meni läpi, olin erittäin hermostunut hintalapun takia.

”On luonnollista ajatella sitä… Mutta se johtui siitä, mitä olin tehnyt West Hamissa, mitä he arvostivat minua. Joten kun allekirjoitin Arsenaliin, ajattelin vain, että minun täytyy olla Declan Rice, olla oma itseni, älä ole erilainen, kaikki menee sujuvasti.

– Pre-season kolme ensimmäistä viikkoa olivat todella vaikeita muutoksen kannalta. Kun olet uudessa työpaikassa, alat tuntea olosi todella vakiintuneeksi muutaman viikon kuluttua. Tältä nyt todella tuntuu. Hintalapun suhteen en todellakaan ajattele sitä, pelaan vain pelejä ja yritän pelata mahdollisimman paljon.

Jack Grealish on toinen, joka on puhunut ongelmasta. Toisin kuin Manchester Cityn pelaaja, joka kamppaili ensimmäisellä kaudellaan Etihadissa, Rice on osunut lattialle juosten (ja juoksemassa) Arsenalissa. "Haluan maksaa seuralle takaisin heti takaisin, he ovat sijoittaneet minuun paljon rahaa, ja minun on todistettava, miksi voin mennä sinne ja muuttaa asioita", Rice sanoi.

”Ymmärrän, miksi Jack kamppaili ehkä alussa – henkisesti. Hän oli 100 miljoonan punnan jalkapalloilija, mutta koska hän ei pelannut niin paljon, se oli hänelle luultavasti hieman erilaista. Nyt hän lentää ja se on sama minulle. Se on 100 miljoonaa puntaa, se on paljon rahaa, ymmärrän sen aiheuttaman paineen. Ei vain paineita, joita asetat itsellesi, vaan odotamme, että meidät ostetaan sillä rahalla, jonka tarvitsemme nähdäksemme esitykset heti.”

Erään hoitohuoneen ankarissa rajoissa lähellä Englannin pääpukuhuonetta Tose Proeski Arenalla se näyttää todellakin käsittämättömältä rahasummalta. Kummallista kuitenkin, kaikesta suuren rahan ja suurten näyttämöjen glamourista huolimatta Rice näyttää aidosti pitävän sen todellisempana.

"Rakastan itse asiassa pelaamista tämän tyyppisissä ympäristöissä", hän sanoi. ”Jalkapalloilijana kasvat katsomassa huippujoukkueiden pelaavan päivisin suuria iltoja suurilla stadioneilla. Mutta rehellisesti sanottuna rakastan pelata poissa kotoa vain yleisesti. En tiedä miksi pelaaminen erilaisten fanien edessä – vain se tunne, että jos voitat vieraspäivänä, tunne, jonka saat, on todella erityinen.

"Rehellisesti sanottuna yritän vain pelata jalkapalloani. En anna minkään sen vaikuttaa minuun millään tavalla, muodossa tai muodossa. Menen vain harjoituksiin, yritän harjoitella mahdollisimman paljon ja jos minulla on huono peli, kahden tai kolmen päivän kuluttua minulla on toinen peli korjataksesi sen.

Maanantai-iltana ottelussa numero 48 Englannin paidassa ja se vie hänet Trevor Brookingin ohi ja Sir Geoff Hurst vain yhden edessään. "Näet, mitä se tarkoittaa, koska olen hieman sanaton ollakseni rehellinen", sanoi Rice, joka tulee aina olemaan tuon West Hamin akatemian tuote.

"MM-voittajat, pelin legendat. Ihmisiä, jotka muistetaan ikuisesti. Minun on jatkettava työskentelyä, mutta nuo Englannin lippikset ovat todella erikoisia. Ne ovat huippu, ja kun pääsen 50 ikävuoteen, aion tavoittaa 100.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran englanniksi https://www.express.co.uk/sport/football/1836804/England-Arsenal-Declan-Rice-Jack-Grealish


.