Nigeriassa vapautetaan takuita vastaan ​​kaksi MohBadin, Jeune Afriquen kuolemaan syyllistynyttä Afrobeats-tähteä


Nigeriassa vapautetaan takuita vastaan ​​kaksi MohBadin kuolemaan syyllistynyttä Afrobeats-tähteä

1-New2018-icon@2x-JA-FondBlanc (3)

Julkaistu 18

Lukeminen: 1 minuutti.

"He vapautettiin eilen noin klo 17, kun he olivat täyttäneet kaikki tuomioistuimen asettamat takuuehdot", sanoi poliisin tiedottaja lauantaina 18. marraskuuta. Lagos Benjamin Hundeyin, antamatta lisätietoja. Raporttien mukaan tuomioistuin määräsi heidän vapauttamisestaan ​​20 miljoonan nairan (yli 22 000 euron) takuita. media tiloissa.

Kiusattu ja uhkailtu

Raportissa todetaan, että osana takuita vastaan ​​vapauttamisen ehtoja syytettyjen on luovutettava passinsa ja raportoitava viikoittain Lagosin osavaltion rikostutkintaosastolle. poika tuomioistuimen puolella.


loput tämän mainoksen jälkeen


Naira Marley, alias Azeez Fashola, ja Balogun Samson, joka tunnetaan paremmin nimellä Sam Larry, poliisi oli kutsunut hänet muutaman päivän välein syys-lokakuussa sisään osana laulaja MohBadin kuolemantutkintaa. Sen jälkeen heidät otettiin kiinni.

Kahden miehen ja MohBadin välillä oli voimakkaita jännitteitä, jotka kaikki olivat musiikkiteollisuudessa. Ce viimeinen, 27-vuotias, oikealla nimellä Ilerioluwa Oladimeji Aloba, hittikappaleiden, kuten ”Feel good” kirjoittaja, kuoli 12. syyskuuta Lagosin sairaalassa. Olosuhteet, vielä epäselvät de hänen kuolemansa herätti tunteiden aallon Nigeria.

Useat hänen faneistaan ​​ja sukulaisistaan ​​sanoivat, että laulajaa oli ahdisteltu ja uhkailtu fyysisesti kuukausien ajan Luvut voimakkaasta musiikkiteollisuudesta. MohBadin ura lähti käyntiin vuonna 2019 allekirjoitettuaan sopimuksen räppäri Naira Marleyn voimakkaan levy-yhtiön "Marlian music" kanssa. Mutta heidän yhteistyö päättyi vuonna 2022 useiden erimielisyyksien seurauksena.


loput tämän mainoksen jälkeen


Naira Marley ilmoitti X:ssä (entinen Twitter, jossa häntä seuraa lähes 5 miljoonaa ihmistä) "palautuneensa Lagos auttamaan viranomaisia ​​meneillään olevan tutkinnan suorittamisessa", hän oli ulkomailla. Tapaukseen liittyen pidätettiin yhteensä viisi henkilöä cette tapaus.

(AFP:n kanssa)


loput tämän mainoksen jälkeen


Aamu.

Saat joka aamu 10 keskeistä tietoa Afrikan uutisista.

Image

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.jeuneafrique.com/1505777/societe/au-nigeria-liberation-sous-caution-de-deux-stars-de-lafrobeats-mises-en-cause-dans-la-mort-de-mohbad/


.