Kamerunissa kansalliskokousta ravistelevan myrskyn ytimessä


Kamerunissa kansalliskokousta ravistelevan myrskyn ytimessä

Boukar Abdourahim (à gauche) et Cavayé Yéguié Djibril (à droite). © MONTAGE JA : DR ; MABOUP

Boukar Abdourahim (vasemmalla) ja Cavayé Yéguié Djibril (oikealla). © MONTAGE JA: DR; MABOUP

1-New2018-icon@2x-JA-FondBlanc (3)

Julkaistu 15

Lukeminen: 6 minuuttia.

Hän on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta toimistossaan, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa d’un lisärakennus kansalliskokouksen presidentin virka-asunnossa (PAN), että Boukar Abdourahim perusti kriisikeskuksensa 9. marraskuuta. Hänen rinnallaan tämä sinä päivänä, ovat kaksi muuta avainjäsentä läheinen vartija Cavayé Yéguié Djibril, nimittäin hänen uskollinen yksityissihteerinsä Djibrilla Maliki, ja hänen veljenpoikansa Boukar Dairou, Ma ja operaation johtajat.

Boukar Abdourahim ei piilota vihaansa. Muutamaa tuntia aikaisemmin, kaksi pidätetty hänen pomonsa allekirjoittama ja valtakunnallisessa radiossa luettu ilmoitti irtisanoutumisestaan, näin kuin Djibrilla Malikin. He välttyivät hänen valppaudeltaan, vaikka hän on silmällä kaikkia PAN:n tekemiä päätöksiä. Hänelle, hän peut On vain yksi selitys: nämä ovat vääriä asiakirjoja.

Kaksi "dircabia" ja deux sihteerit

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.jeuneafrique.com/1504087/politique/au-cameroun-au-coeur-de-la-tempete-qui-secoue-lassemblee-nationale/


.