Philippe Mbarga Mboa takaisin Kamerunissa hoidon jälkeen ulkomailla »

Philippe Mbarga Mboa takaisin Kamerunissa hoidon jälkeen ulkomailla »

Ministeri Philippe Mbarga Mboa palasi Kameruniin lääkintäevakuoinnin jälkeen ulkomaille

Takaisin Kameruniin

Actualités Cameroun :: La communauté Bandjoun de Yaoundé prie pour Mbarga  Mboa, 73 ans :: Cameroon news

Tasavallan presidentin tehtävistä vastaava ministeri Philippe Mbarga Mboa on palannut Kameruniin. Hän on ollut poissa marraskuusta 2022 lähtien, ja hän oli ulkomailla sairaanhoidossa sydän- ja verisuonionnettomuuden seurauksena.

Tärkeä hallituksen jäsen

Cameroun: le gouvernement camerounais satisfait du FODIAS 2017 | cameroon -report.com

Presidentti Paul Biyan ministeri Philippe Mbarga Mboa mainitaan säännöllisesti Kamerunin jalkapalloliiton Le Coq Sportifin kanssa tehdyn kiistanalaisen sopimuksen irtisanomisen yhteydessä.

Kamerunin tasavallan tehtävistä vastaava ministeri Philippe Mbarga Mboa palasi maihinsa oltuaan ulkomailla sairaanhoidossa marraskuusta 2022 lähtien. Ministeri, joka on myös koulutukseltaan pankkiiri, oli kärsinyt sydän- ja verisuonionnettomuudesta marraskuussa 2022. joka oli pakottanut hänet internoitumaan Yaoundén keskussairaalaan ennen lähtöään ulkomaille. Mboa, joka vastasi tehtävistä tasavallan presidenttikaudella 22. elokuuta 2002 - 8. joulukuuta 2004, mainitaan usein Kamerunin jalkapalloliiton ja Kamerunin jalkapalloliiton välisen kiistanalaisen sopimusrikkomuksen yhteydessä. Coq Sportif.