Xnxx: "7 vinkkiä pitkittyneeseen orgasmiin huippusuorituksen ansiosta"

Xnxx: "7 vinkkiä pitkittyneeseen orgasmiin huippusuorituksen ansiosta"

 

« 7 vinkkiä pitkittyneeseen orgasmiin huippusuorituksen ansiosta»

Seksuaalinen nautinto on tärkeä osa parin elämää, mutta joskus voi olla vaikeaa saada nautintoa kestämään pidempään. On kuitenkin olemassa orgasminen tekniikka, nimeltään huippu, joka voi auttaa pidentää ja tehostaa nautintoa. Tässä artikkelissa annamme sinulle 7 vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti huippunoususta.

Xlxx : « 7 astuces pour un orgasme prolongé grâce au peaking » TELES RELAY
Xlxx: "7 vinkkiä pitkäkestoiseen orgasmiin huippukorkeuden ansiosta" TELES RELAY

1. Huippukorkeuden ymmärtäminen

Peaking on tekniikka, joka koostuu orgasmien tuntemusten hallitsemisesta niiden tehostamiseksi ja pidentämiseksi. Tämä voidaan saavuttaa vuorotellen stimulaation ja stimulaation vähentämisen välillä saavuttaaksesi jatkuvasti orgasmin.

Peaking: määritelmä Peaking voidaan kääntää "huipuksi" tai "huippukokoukseksi", viitaten orgasmin huipentumapisteeseen. Tämä tekniikka koostuu orgasmien tuntemusten hallinnasta niiden tehostamiseksi ja pidentämiseksi vuorotellen stimulaation ja stimulaation vähentämisen välillä orgasmiin asti. Tämä tekniikka soveltuu yhtä lailla miehille ja naisille.

Xlxx : « 7 astuces pour un orgasme prolongé grâce au peaking » TELES RELAY
Xlxx: "7 vinkkiä pitkäkestoiseen orgasmiin huippukorkeuden ansiosta" TELES RELAY

2. Keskity hengitykseen

Hengittäminen on avaintekijä orgasmisten hallinnassa. Hengittämällä hitaasti ja syvään voit rentoutua ja keskittyä tunteisiisi. Se voi auttaa sinua saamaan enemmän hallintaa kehostasi ja pidentää mielihyvää.

3. Käytä Kegel-tekniikoita

Kegel-tekniikat ovat lantionpohjaa vahvistavia harjoituksia, jotka voivat parantaa stimulaatiota seksin aikana. Säännöllisesti puristamalla ja vapauttamalla lantionpohjan lihaksia voit parantaa verenkiertoa ja vahvistaa orgasmiin osallistuvia lihaksia.

Xlxx : « 7 astuces pour un orgasme prolongé grâce au peaking » TELES RELAY
Xlxx: "7 vinkkiä pitkäkestoiseen orgasmiin huippukorkeuden ansiosta" TELES RELAY

4. Masturboi ennen seksiä

Itsetyydytys voi auttaa pidentämään nautintoa yhdynnän aikana mahdollistamalla orgasmin tunteiden paremman hallinnan. Masturboimalla ennen seksiä voit oppia tuntemaan kehosi paremmin ja hallita tunteitasi paremmin.

5. Kommunikoi kumppanisi kanssa

Kommunikaatio on avain hyvään seksiin. Keskustele kumppanisi kanssa siitä, mistä pidät ja mitä haluat, ja rohkaise häntä tekemään samoin. Se voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin toistensa mieltymyksiä ja synkronoimaan liikkeesi paremmin pitkäaikaista nautintoa varten.

6. Vaihtelevat asennot ja stimulaatio

Asennon vaihtaminen ja stimulaatio voivat auttaa pidentämään mielihyvää muuttamalla aistimuksia. Kokeile erilaisia ​​asentoja ja erilaisia ​​stimulaatiomuotoja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivat.

Xlxx : « 7 astuces pour un orgasme prolongé grâce au peaking » TELES RELAY
Xlxx: "7 vinkkiä pitkäkestoiseen orgasmiin huippukorkeuden ansiosta" TELES RELAY

7. Rentoudu ja keskity tuntemuksiin

Stressi ja häiriötekijät voivat häiritä seksuaalista nautintoa. Jotta voisit nauttia huippunoususta täysin, on tärkeää rentoutua ja keskittyä tuntemuksiin. Yritä keskittyä hengitykseen ja rentoutua, ja sinä Keskity tunteisiisi ajatuksiisi tai huoleesi.

Kuinka harjoitella sitä?

Piikityksen harjoittelemiseksi on tärkeää tuntea oma ja kumppanisi vartalo hyvin. Masturbaatio voi auttaa löytämään kehosi ja ymmärtämään paremmin kehosi reaktioita ja sinua miellyttäviä ärsykkeitä. Viestintä kumppanisi kanssa on myös tärkeää sukupuolimieltymysten paremman synkronoinnin ja molemminpuolisen ymmärtämisen kannalta.

Hidas, syvä hengitys voi myös auttaa sinua rentoutumaan ja hallitsemaan tunteitasi paremmin. Kärsivällisyys on myös avainasemassa sen ymmärtämisessä, milloin kehosi on huipentumassa ja viivyttää sitä. Seksologi Tracy Cox neuvoo asettamaan nautinnon ja nautinnon asteikolle 1-10 ja rauhoittamaan asioita, kun se saavuttaa 7 tai 8 päästäksesi tasolle 10 helpommin.

Huiputtamisen edut

Peaking voi tuoda seksielämällesi monia etuja, kuten intensiivisemmän orgasmin, paremman yhteyden kumppaniisi, hyvän kommunikoinnin parin sisällä, pidemmän nautinnon jne. Pitkittynyt orgasmi: toinen tekniikka, jolla saa nautinnon kestämään Peaking voi olla samanlainen kuin pitkittynyt orgasmi, toinen tekniikka nautinnon tehostamiseksi.

Pitkittynyt orgasmi on tekniikka, jota käytetään ensisijaisesti tantrisessa seksissä ja siihen sisältyy kehosi tunteiden hillitseminen, kun nautinto on huipussaan. Hitaalla hengityksellä ja lantionpohjan lihasten harjoittelulla on myös tärkeä rooli jatkuvassa orgasmissa.

Xlxx : « 7 astuces pour un orgasme prolongé grâce au peaking » TELES RELAY
Xlxx: "7 vinkkiä pitkäkestoiseen orgasmiin huippukorkeuden ansiosta" TELES RELAY

Yhteenveto

Peaking on tehokas tekniikka seksuaalisen nautinnon tehostamiseen ja pidentämiseen. Ymmärtämällä vartaloasi paremmin ja kommunikoimalla kumppanisi kanssa voit oppia hallitsemaan paremmin tunteitasi ja nauttimaan jokaisesta nautinnon hetkestä. Muista, että harjoitus tekee mestarin, joten jatka tutkimista ja kokeiluja löytääksesi, mikä sopii sinulle parhaiten. Ja ennen kaikkea muista pitää hauskaa ja nauttia jokaisesta nautinnon hetkestä kumppanisi kanssa.

Seuraamalla näitä 7 vinkkiä voit oppia hallitsemaan tunteitasi paremmin ja nauttimaan jokaisesta nautinnon hetkestä. Muista, että harjoitus tekee mestarin, joten jatka tutkimista ja kokeiluja löytääksesi sinulle parhaiten sopivan. Ja ennen kaikkea muista pitää hauskaa ja nauttia jokaisesta nautinnon hetkestä kumppanisi kanssa.

10 vinkkiä myrkyllisten ihmissuhteiden välttämiseen