10 vinkkiä myrkyllisten ihmissuhteiden välttämiseen

10 vinkkiä myrkyllisten ihmissuhteiden välttämiseen

 

10 vinkkiä myrkyllisten ihmissuhteiden välttämiseen

Myrkylliset ihmissuhteet voivat olla tuhoisia henkiselle ja emotionaaliselle hyvinvoinnillemme. Niiden tunnistaminen ja välttäminen voi olla vaikeaa, varsinkin kun olemme kiinnostuneita kyseisestä henkilöstä. Tiedostamalla tietyt temput voimme kuitenkin suojautua näiltä haitallisilta suhteilta.

  1. Ole tietoinen omista tarpeistasi ja rajoituksistasi

On tärkeää tuntea omat tarpeet ja rajat, jotta tiedät mitä voit ja mitä et sietää parisuhteessa. Jos tiedät mitä haluat ja mitä et, pystyt paremmin havaitsemaan myrkyllisten suhteiden merkit ja välttämään niitä.

  1. Kuuntele intuitiotasi

Intuitiomme voi usein kertoa meille, jos jotain on vialla parisuhteessa. Jos jokin tuntuu sinusta oudolta tai sinulla on huono tunne jotakuta kohtaan, kuuntele intuitiotasi ja ole valpas.

  1. Kiinnitä huomiota hallinnan ja manipuloinnin merkkeihin

Myrkyllisille ihmissuhteille on usein ominaista toisen henkilön hallitseva ja manipuloiva käyttäytyminen. Jos huomaat merkkejä tällaisesta käytöksestä, on tärkeää astua taaksepäin ja miettiä tilannetta.

  1. Vältä suhteita ihmisten kanssa, joilla on myrkyllistä käyttäytymistä

Jos tiedät, että jollain on ollut myrkyllisiä suhteita aiemmin, on tärkeää miettiä kahdesti suhteeseen ryhtymistä kyseisen henkilön kanssa. Myrkyllisillä käytöksillä on taipumus toistua, joten on parasta välttää niitä.

10 astuces pour éviter les relations toxiques TELES RELAY
10 vinkkiä myrkyllisten suhteiden välttämiseen TELES RELAY
  1. Ole tietoinen suhteen dynamiikasta

On tärkeää ottaa huomioon suhteen dynamiikka ja nähdä, onko se terve vai ei. Jos sinusta tuntuu usein huonolta suhteesta tai jos sinusta tuntuu, että toinen henkilö manipuloi tai hallitsee sinua, suhde on todennäköisesti myrkyllinen.

  1. Pitä huolta itsestäsi

Itsehoito on ratkaisevan tärkeää myrkyllisten suhteiden välttämiseksi. Jos olet henkisesti ja emotionaalisesti terve, pystyt paremmin tunnistamaan myrkyllisten ihmissuhteiden merkit ja välttämään niitä.

10 astuces pour éviter les relations toxiques TELES RELAY
10 vinkkiä myrkyllisten suhteiden välttämiseen TELES RELAY
  1. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä

Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä, jotka rakastavat ja tukevat sinua. He ovat usein ihmisiä, jotka voivat auttaa sinua näkemään myrkyllisten suhteiden merkit ja suojelemaan itseäsi niiltä. Lisäksi positiivisten ihmisten seurassa oleminen voi parantaa omaa henkistä ja emotionaalista hyvinvointiasi, mikä auttaa sinua välttämään suhteita. myrkyllinen.

10 astuces pour éviter les relations toxiques TELES RELAY
10 vinkkiä myrkyllisten suhteiden välttämiseen TELES RELAY
  1. Ole rehellinen itsellesi

On tärkeää olla rehellinen itsellesi siitä, mitä haluat ja et halua parisuhteelta. Jos sinulla on epäilyksiä tai huolia suhteesta, on tärkeää tutkia niitä ja ryhtyä toimiin suojellaksesi itseäsi.

  1. Älä pelkää astua taaksepäin

Jos sinulla on epäilyksiä suhteesi terveydestä, on tärkeää astua taaksepäin ja miettiä tilannetta. Tämä voi tarkoittaa tauon ottamista tai suhteen lopettamista tarvittaessa.

10 astuces pour éviter les relations toxiques TELES RELAY
10 vinkkiä myrkyllisten suhteiden välttämiseen TELES RELAY
  1. Pyydä apua tarvittaessa

Jos löydät itsesi myrkyllisestä suhteesta, älä pelkää pyytää apua. Tämä voi tarkoittaa puhumista luotettavan ystävän tai perheenjäsenen kanssa tai tapaamista mielenterveysalan ammattilaisen kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että myrkylliset suhteet voivat olla tuhoisia henkiselle ja emotionaaliselle hyvinvoinnillemme. Tiedostamalla nämä temput voimme suojautua näiltä haitallisilta suhteilta ja turvata mielemme. On tärkeää tuntea omat tarpeet ja rajat, kuunnella intuitiota, pitää huolta itsestäsi, ympäröidä itsesi positiivisilla ihmisillä, olla rehellinen itsellesi, ottaa askel taaksepäin ja pyytää apua tarvittaessa.

Pariseksin puute: 10 huolestuttavaa indikaattoria