William Barr sanoo, että häntä ei "pelotella" vastauksena Trumpin hyökkäyksiin - New York Times

0 1

Trump syytti syyttäjiä myös "laittoman" tutkinnan käynnistämisestä Mr. Stoneia vastaan. Hän syytti väärin oikeudellista Jacksonia, joka johti useita erityisen neuvoston tutkinnan tapauksia, entisen kampanjan presidenttinsä Paul Manafortin asettamisesta yksinvankeuteen.

Washingtonin liittovaltion käräjäoikeuden päällikkö Beryl A. Howell julkaisi harvinaisen julkisen vastauksen presidentin hyökkäyksiin torstaina sanomalla, että "kritiikki tai julkinen painostus eivät ole tekijä", kun tuomarit tekevät päätöksiä. tuomioita koskevat päätökset.

Herra Trump hyökkäsi myös entisen FBI: n johtajan ja erityisedustajan Robert S. Mueller III: n puolelle asettaakseen Barrin erityisen arkaluonteiseen asemaan. "Jopa Bob Mueller valehteli kongressille! " presidentti kirjoitti twitterissä tällä viikolla, syyttäen häntä rikoksesta, jonka tosiasiassa oikeusministeri olisi todennäköisesti velvoitettu syytteeseen.

Mr. Trump ei selittänyt, mitä hän tarkoitti tuolloin, mutta Geraldo Riveran radio-ohjelmassa torstaina hän kertoi viittavansa herra Muellerin kieltämiseen todistuksessa. kongressille, että hän oli pyytänyt korvaamaan James B. Comeyn FBI: n johtajana ennen kuin hänestä tuli erityisneuvoja.

"Hän halusi olla jälleen ohjaaja", Trump sanoi Riveralle. "Ja sanoin hänelle periaatteessa", sinulla on ollut tarpeeksi aikaa. Ja sitten hänet nimitettiin hyvin lyhyessä ajassa erityiseksi syyttäjäksi. "

Herra Trump on jo esittänyt tämän vaatimuksen toimittamatta todisteita. Mueller kertoi suostuvansa näkemään Mr. Trump hänen kohteliaasti etsiessään FBI: n uutta johtajaa tarjoamaan neuvoja, älä etsi työtä, muistin vahvisti entinen Stephen K. Bannon Presidentin päästrategia.

Trump uudisti valituksensa torstaina sanomalla tweetissä että tuomariston superintendentti Kivilla oli "merkittävä puolueellisuus", hänen ensimmäinen lauluhyökkäys tuomariin. Hän vastasi Fox News -raportti että työnjohtaja oli Trumpin vastainen aktivisti.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) NEW YORKIN AJAT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

ÄLÄ noudata tätä linkkiä tai sinut kielletään sivustolta!