Viihdeteollisuus kehittää uutta temppua show-promoottorien kassakampanjan täyttämiseen - Musik Universe

0 9

Suurissa amfiteattereissa pelattujen esitysten vetäjät ovat nostaneet viime kuukausina tietyissä huoneissa käytävän reunalla olevien istuimien hintaa. Tämä pätee erityisesti faneille Megadeth joka ostaa lippunsa tuleviin konsertteihin Lavalissa ja Quebec Cityssä ensi lokakuussa: nämä paikat maksavat jopa 20 dollaria ylimääräistä, ja joskus enemmän.

Tällä viikolla lehdessä Journal de Montréal julkaistu artikkeli paljastaa, että analysoimalla näyttelyidensä myyntiin liittyviä tietoja mainostajat totesivat, että rivien lopussa olevat istuimet lentivät pois nopeammin kuin muut. Saatujen tietojen mukaan Megadeth-näyttelyn järjestäjät eivät ole ainoita, jotka ansaitsevat rahaa näissä esityshalleissa tarjottavista "etuoikeuksista": Mustat avaimet, Vetosolmu et Matka myydä myös niin sanottua käytävien tarjontaa.

Ticketmasterin verkkoliput mainostavat pakettia seuraavasti: ”Valitse parhaista käytettävissä olevista käytäväpaikoista ja nauti kätevästä virvokkeista, käymälöistä ja sivustosta poistumisista. "

Näytä " Knotfest Roadshow ", Kanssa Vetosolmu, Muistettava päivä, Valan velvoittamana et Koodi Orange (Bell Center, 5. kesäkuuta 2020), osion 100 kaksi ensimmäistä käytäväpaikkaa myydään 139,50 dollarilla, kun taas keskimmäisten paikkojen liput ovat 118,50 dollaria.

Viihdeteollisuuden vetäjien mukaan tämäntyyppinen tarjous kasvaa lähivuosina.

(kuvakaappaus Ticketmaster-sivustolta)

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran http://www.musikuniverse.mu/nouvelles/item/12099-l-industrie-du-spectacle-developpe-une-nouvelle-astuce-pour-renflouer-les-coffres-des-promoteurs-de-spectacle

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

ÄLÄ noudata tätä linkkiä tai sinut kielletään sivustolta!