Gunelain Nokam kiistää Jeune Afriquen syytetyn olevan Maurice Kamnon Eurooppa-kiertueen tukijalka.

0 1

Ghislain Nokam lähetti vastausoikeuden yleisafrikkalaiseen Jeune Afrique -lehteen, jossa hän sanoi, että hänellä ei ollut siteitä eikä MRC: hen, vielä vähemmän Sardinards-prikaatiin.

Ghislain Nokam c) Oikeudet pidätetään

Artikkelissa, joka julkaistiin 19. tammikuuta 2020, Jeune Afriquen sarakkeissa, otsikko "Diaspora valmistelee vallankumoustaan" viittasi MRC: n presidentin matkan valmisteluun, kollegamme esitteli Ghislain Nokam kuten tämän kiertueen tukikohta.

”Kölnissä (Saksa) 18. tammikuuta Euroopan ja Pohjois-Amerikan anti-Sardinard-prikaatit (BAS) kokoontuivat keskustelemaan presidentti Paul Biyan oppositioliikkeen tulevaisuudesta. Nämä Ranskan mielenosoitusohjelman eturintamassa olevat diasporan organisaatiot, Ou Thian Abdoulaye, alias Calibri Calibro, perustivat ensimmäisen BAS: n vuonna 2018. Sittemmin liike on levinnyt Saksaan, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan (jossa sitä johtaa Emmanuel Kemta), Yhdysvaltoihin (yhdessä "kenraalin" Madi Komin kanssa), Italiaan, Sveitsiin, Belgiaan ja Kanadaan. BAS työskentelee erityisesti Kamerunin diasporan neuvoston johtajan Robert Waffo Wanton, Kamerunin diasporan demokraattisten järjestöjen kollektiivin Brice Nitcheun ja Ranskan amazonien ryhmän Mado Sawaman kanssa. Tietojemme mukaan nämä liittolaiset valmistelevat vastustajan Maurice Kamnon vastaanottoa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa yhdessä hänen puolueensa, MRC: n, Ranskassa olevan Ghislain Nokamin kanssa. Kamtoa odotetaan Pariisissa, 1er Helmikuussa Montrealissa 5.-7., Torontossa 8. ja Washingtonissa 9.-11. ", voisimmeko lukea lehteä.

Muutaman tunnin kuluttua edellä mainitun lehdistöartikkelin julkaisemisesta, 20. tammikuuta 2020, Ghislain Nokam lähetti vastausoikeuden Jeune Afriquelle. Tässä toimitukseen saapuneessa asiakirjassa Ghislain Nokam kiistää kaikenlaisen sukupolven MRC: n ja Sardinardin vastaisen prikaatin kanssa ja väittää olevansa kansalaisyhteiskunnan jäsen, kaupungin apulaiskaupunginjohtaja. Touques, lähellä Deauvillea Normandiassa, Ranskassa.

"Ei ole epäilystäkään siitä, että olet yhdistänyt minut väärin kaikkiin muihin artikkelissasi mainittuihin ihmisiin ja yhteisöihin siltä osin kuin ei vain heillä ja minulla ei ole suhdetta, mutta lisäksi minun ei koskaan tarvinnut tavata yhden näistä ihmisistä, nimeltään Brigade anti-sardinards (BAS). Olen kansalaisyhteiskunnan jäsen, kaupunkini, Touquesin apulaiskaupunginjohtaja (lähellä Deauvillea Normandiassa), en ole koskaan ollut Kamerunin poliittisen puolueen jäsen, en ole MRC: n aktivisti ja vielä vähemmän jäsen tämän puolueen. Siksi ymmärrät, että artikkelisi on erittäin herjaava minulle kohtaan. Samanaikaisesti olisin kiitollinen teille, että julkaisette tämän vastausoikeuden seuraavissa julkaisuissa samassa muodossa. Tiedän teille Ranskan oikeuden välittömästä vireillepanosta sanomalehteäsi vastaan ​​ja kaikista tämän toimen ammattilaisista, joihin liittyy ammattimaisuus ", hän kirjoitti.

Lebledparle.com tarjoaa alla, Ghislain Nokamin oikeus vastata Jeune Afriqueen

Kaappaa Nokm.JPGKaappaa n.JPG


Tiedote:
Jo yli 5000 rekisteröitynyttä!

Vastaanota päivittäin sähköpostitse,
uutisia Bled puhuu ei kannata jättää väliin!

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.lebledparle.com/societe/1111633-cameroun-accuse-par-jeune-afrique-d-etre-cheville-ouvriere-de-la-tournee-de-maurice-kamto-en-europe-ghislain-nokam-dement

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

ÄLÄ noudata tätä linkkiä tai sinut kielletään sivustolta!