Killer-koronavirus "voi vaikuttaa 60%: iin maailman väestöstä", sanoo asiantuntija - SANTE PLUS MAG

0 6

Nyt nimeltään Covid-19, koronavirus ylitti 1000 kuolemanmerkin tiistaina 11. helmikuuta. Kiinassa tapahtui yli 1113 kuolemaa ja yli 44.650 XNUMX vahvistettua tapausta. MukaanWHO, maan ulkopuolelle leviämisen lisääntyminen voisi kertoa epidemian laajemmasta leviämisestä huolimatta monien mantereelle suuntautuvien lentojen lopettamisesta ja eri maiden toteuttamista toimenpiteistä rajoittaa sieltä tulevien matkustajien pääsyä . Jotkut asiantuntijat ovat huolestuneita ilmiön kehityksestä, kun otetaan huomioon ilmiön laajuus. Hongkongin yliopiston kansanterveysosaston päällikkö professori Gabriel Leung arvioi, että koronavirus "voi vaikuttaa 60%: iin maailman väestöstä", jos sitä ei hallita. Ison-Britannian tiedotusvälineiden keräämät kommentit Guardian ja välitti Sudinfo, BFMTV ja New York Post.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran HEALTH PLUS MAGAZINE

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

ÄLÄ noudata tätä linkkiä tai sinut kielletään sivustolta!