Intia: ”Tuntui huonosti”: Mamata Banerjee ei ollut kutsuttu kutsumaan Metron käynnistämiseen Intian uutiset

0 0

KOLKATA: Länsi-Bengalin pääministeri Mamata Banerjee Perjantai kertoi, ettei häntä ollut kutsuttu kutsumaan idän ja lännen metroläpän käytävälle. Hän sanoi, että hänen tiiminsä on "vuodattava kyyneleitä" sanktioidakseen hanketta, kun hän oli rautateiden ministeri.
Rautateiden ministeri keskeytti massanopeuden nopean kauttakulkuverkon itä-länsi-käytävän ensimmäisen vaiheen Piyush Goyal Torstai, mutta TMC ohitti tapahtuman sen jälkeen, kun Mamata Banerjeen nimeä ei ollut vierasluettelossa.
”Olimme tehneet kovasti töitä itä-länsi-metrohankkeeseen. Meidän oli kirjaimellisesti vuodatettava kyyneleitä siitä (hyväksyntä). Tunsin olevani huono, koska minulle ei edes ilmoitettu avajaisista ”, kertoi Banerjee kansalliskokouksessa.
Hän oli rautateiden ministeri vuosina 2009-2011.
Metrohankkeen ensimmäinen vaihe yhdistää 4,88 km: n osuuden Salt Lake Cityn sektorin V - kaupungin tietokonekeskuksen - välillä Suolajärven stadion.
Kritisoidessaan Länsi-Bengalin oppositiopuolueita "poliittisen saastumisen" levittämisestä, pääministeri kritisoi CPM: ää ja kongressia "poliittisesta antautumisesta" BJP: lle.
”Mitä lähemmäksi kongressi pääsee CPM: hen, sitä enemmän se menettää merkityksensä. Missä tahansa alueelliset puolueet ovat vahvoja, kongressilla ei ole kirjaimellisesti mitään olemassa olevaa ”, hän sanoi.
Banerjee kertoi myös kirjoittavansa muille pääministerille kehottaen heitä olematta järjestämään NPR-harjoitusta, koska se on "johdanto" NRC: lle.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) AIKAT INTIA

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

ÄLÄ noudata tätä linkkiä tai sinut kielletään sivustolta!