Mandela Peace Parc -alueen avajaisseremonia

0 0

(MTN COTE D'IVOIRE) - Maanantaina 3. helmikuuta 2020 pidettiin "Mandela Peace Parc" -tilan avajaisseremonia Plateaun apulaiskaupunginjohtajaa kunnioittavan Ehouo Jacquesin läsnä ollessa, viranomaiset ja 1ikäisille Norsunluurannikon naiset. MTN Norsunluurannikko yhteistyössä Plateaun kunnan kaupungintalon ja Norsunluurannikon Etelä-Afrikan suurlähetystön kanssa haluaa muistuttaa heitä sitoutumisestaan ​​ja panoksestaan ​​antamalla tämän tilan Norsunluurannikon väestölle. Rauha Norsunluurannikolla.

Itse asiassa Mandelan rauhanparkin tai Mandelan rauhanpuiston tarkoitus on olla rauhan, yhtenäisyyden ja vuoropuhelun symboli väestölle. Avaruus, josta tulee lepo- ja virkistämispaikka kaikille, on saanut nimensä entiseltä presidentiltä ja taistelutaulun Nelson Mandelalta, joka on maailmassa rauhan ja sovinnon edustaja.

Djibril OUATTARA MTN Norsunluurannikon toimitusjohtaja puhui seremonian aikana " Norsunluurannikon MTN on antanut tukensa kunnan viranomaisille, jotta tämä puisto näkee päivänvalon, koska se vastaa toisaalta kunnan väestön ja sen kunnallisviranomaisten ilmaisemaan tarpeeseen olla miellyttävä tila keräily- ja vaihdot kunnan sisällä, ja toisaalta luoda yhtenäinen ja rauhallinen paikka, kuten poikkeuksellinen ja yhdistävä mies, jonka nimeä hänellä on»

Neljästä (4) puistosta koostuva tila sijaitsee Plateaun kunnan alueella, Norsunluurannikon Abidjanissa, julkisen venesataman vieressä, Félix Houphouët -sillan silmällä- Boigny.

Mandela Peace Parc -tapahtuman tekninen esitys

Nelson Mandela Peace -puisto on jaettu neljään (4) osaan:

Puisto 1 - Virkistyspuisto puiden ja pongolien kanssa. Tämä puisto sisältää virkistystelineen ruuan ja juoman ostamista varten. Siinä on viihdeosasto, jossa paikalliset taiteilijat voivat esitellä kykyjään.

Puisto 2 - Tämä puisto on suunniteltu jättiläisen keskipisteen ympärille; suihkulähde, jonka yläpuolella nousee kaksi ympyrää, kruunatuna kahdella kyyhkyllä. Tämä puutarha on perustettu maisemointiin.

Puisto 3 - Tämä puisto on suunniteltu puiden ja penkkien avulla, jotka edustavat paikkaa, jossa ihmiset voivat istua ja keskustella rauhallisella tavalla kaikkien paremman eduksi.

Puisto 4–Tämä puisto on kalustettu muistomerkillä, joka koostuu entisen presidentin ja taistelutaulun Nelson Rolihlahla Mandelan upeasta pronssisesta rinnasta. Monumenttiin johtava marmoriportaikko on koristeltu plakkeilla kummallakin puolella, jotka sisältävät rauhan viestejä vapautumisen kuvakkeista.

13303 mtn1

Tietoa henkilöstä MTN Ivory Coast

MTN-ryhmän tytäryhtiö, joka on edustettuna 22 maassa ja johtava televiestinnässä Afrikassa, MTN Norsunluurannikko on toimittanut viestintä- ja maksuratkaisuja Norsunluurannikolle 20 vuoden ajan.

Tietoja Nelson Mandela -säätiöstä

Nelson Mandela -säätiö on valtiosta riippumaton organisaatio, joka perustettiin vuonna 1999 Etelä-Afrikkaan vastaamaan kasvavaan ja kiireelliseen tarpeeseen tarjota juuri presidenttikaurasta poistuneelle Nelson Mandelalle tarvittava tuki, jotta hän pystyisi esittämään ihanteensa ja arvot ja jatkavat Mandelan visiota. Hän on sitoutunut parantamaan Etelä-Afrikan ja laajemmin maailman heikoimmassa asemassa olevien väestönosien elinoloja niin monilla aloilla kuin köyhyys, vapaus, sairaudet, koulutus, sorto ja rauha.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.agenceecofin.com/operateur/1402-73845-cote-d-ivoire-ceremonie-d-inauguration-de-l-espace-mandela-peace-parc

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

ÄLÄ noudata tätä linkkiä tai sinut kielletään sivustolta!