Amerikkalainen joukkue voitti Tiger Woodsin - VIDEO - ansiosta

0 1 379Maanantai 6. tammikuuta 2020
Amerikkalainen joukkue voitti Tiger Woodsin ansiosta Sky Sveitsin urheilu
Tiger Woods johtaa Yhdysvaltain joukkuetta Presidentin Cupissa kapteenina ja pelaajana kahdeksannen peräkkäisen voiton. 15-kertaisen päävoittajan valinta voitti vankan viimeisen päivän jälkeen Yhdysvaltain kahdentoista parhaan golfarin kaksintaistelussa Australiassa Melbournessa pidetyssä maailmanvalinnassa 16:14 pisteellä. Se on amerikkalaisten joukkueen kymmenes voitto 13. joukkuekilpailussa. Ennen viimeisiä yksittäisiä kaksintaisteluita Yhdysvallat ...
#Sky_Schweiz_Sports

Tämä video ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.youtube.com/watch?v=eV3KSgqL1i8

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

ÄLÄ noudata tätä linkkiä tai sinut kielletään sivustolta!