Tarantulaslaumojen ryöstö San Franciscon halki nyt - BGR

Jos sinulla on luonnollista haluttomuutta hämähäkkejä kohtaan, vältä pääsemästä pois San Francisco Baystä vähintään muutaman päivän. Raporttien mukaan tarantula-aktiivisuus on lisääntynyt Kalifornian osissa, mukaan lukien lahden alueella, johtuen suurten hämähäkkien havaitsemisen lisääntymisestä lämpimän sään takia. fall.

Lämpimät syksyn päivät ovat yleisiä suurimmassa osassa osavaltiota, ja vuodenajat rohkaisevat urospuolisia tarantuleja etsimään kumppaneita. Asukkaille tämä tarkoittaa sitä, että nähdään valtavia kahdeksanjalkaisia ​​olentoja paljon useammin, mutta tutkijat vaativat, ettei oikeastaan ​​ole mitään pelättävää.

Vaikka et pelkää hämähäkkejä, tarantulat voivat tuntua pelottavilta. Niiden suuri koko tekee niistä näyttämään paljon valtavammilta kuin todellisuudessa ovat, mutta suuret hämähäkit eivät todellakaan välitä ihmisistä. He ovat luonteeltaan oppivia ja tekevät yleensä parhaansa välttääkseen vuorovaikutuksen ihmisten kanssa.

Ihmisiä kuitenkin varoitetaan, että todennäköisesti on tavallista kohdata yksi tai useampi tarantula lyhyen ajanjakson ajan ja että asukkaat näkevät jopa miehet taistelevat. Kuten monet muutkin lajit, urokset yrittävät tappaa hämähäkkejä, joita he näkevät uhkina, ja hyökkäävät toisiaan saadakseen oikeuden pariutua naaraspuolisten kanssa.

Tarantulapuomi ei ole rajoittunut lahden alueelle, kuten hämähäkkejä. joiden tiedetään elävän koko Kaliforniassa. Kuten San Franciscon alueella, lämpimät syksyn päivät ovat täydellinen vuodenaika tarantula-parittelua varten koko valtiossa.

Muutama päivä ennen kuin asiat rauhoittuvat, sen pitäisi olla hyvä uutinen kaikille arachnophobeille.

Kuvalähde: Marc Rasmus / imageBROKER / Shutterstock

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) BGR