Burkina Faso: Ouagadougou isännöi maanosan ensimmäistä veistosbiennaalia - JeuneAfrique.com

PA082523 (1) ©

Burkina Fason valokuvaaja Léon Nyaba Ouedraogon ja Piasa-talon nykytaiteen myyntipäällikön Christophe Personin aloitteesta luoma Ouagadougoun kansainvälisen veistosbiennaalin (BISO) ensimmäinen painos ilmestyy marraskuuhun 15.

Hieman yli kaksi viikkoa sen jälkeen Rabatin nykytaiteen biennaalin syntymä (Marokko), maanosa ilmoittaa ylpeänä Ouagadougoun ensimmäisen kansainvälisen veistosbiennaalin (BISO) syntymästä Burkina-Fasossa. Kulttuuriministeri Abdoul Karim Sango avasi lokakuun 8 Ranskan instituutissa. Se sulkee ovensa ensi marraskuun 15.

Jos tämän ensimmäisen painoksen kunniapuheenjohtajana toimii puun, metallin ja pronssin mestari Burkinabén kuvanveistäjä Siriki Ky, kaksi aloitteen taustalla olevaa miestä ovat Burkinabén valokuvaaja Nyaba Léon Ouedraogo ja myyntipäällikkö nykyajan afrikkalainen taide sisällä talo Piasa, ranskalainen Christophe Person.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran NUORI AFRIKKA