Yaoundessa sijaitsevan radiotalon edestä löydettiin vioittunut ruumis

Keho ilman sukupuolta, murskatut aivot löydettiin tiistaina 8 lokakuun 2019 Yaoundéssa, Nlongkan alueella, kansallisradion CRTV: n tilojen edessä.

Rikottu ruumiin

Lebledparle.com-lähteiden mukaan tämä oli kaksikymppisenä olevan nuoren miehen ruumis: "Todettiin, että hänellä oli naarmuja. Hänet raa'attiin, elimet leikattiin ja heilutettiin matkan varrella. Ajoneuvo joutui lopulta kiipeämään siihen, koska aivot olivat täysin murskatutJäännöksiä tutkinut lääkäri Magni kertoi kansalliselle radiossa.

Poliisi aloitti tutkinnan tämän murhan tekijöiden selvittämiseksi. Mutta jo useat ihmiset jo herättävät hypoteesin rituaalisesta rikoksesta. Mimbomanin naapurustoa muistuttava tilanne, viittaus nuorten tyttöjen murhiin 2011 - 2013.


Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.lebledparle.com/bled/1109636-cameroun-un-corps-mutile-decouvert-devant-la-maison-de-la-radio-a-yaounde