Saturnuksella on 20 uusia kuut ja he kaikki tarvitsevat nimiä - BGR

Maan yksikuu on tarjonnut tähtitieteilijöille mahdollisuuden tutkia planeettojen ja niitä kiertävien luonnollisten satelliittien välistä suhdetta. Maan kuu on monella tavalla täydellinen johdanto opettamaan ihmiskunnalle peruskäsityksiä maailmankaikkeuden toiminnasta.

Mikään sivilisaatio ei tietenkään elää kaasu jättiläisen Saturnissa, mutta jos niitä olisi, heillä olisi paljon enemmän nähtävää, kun katsot taivaaseen planeetan valtavan kuukokoelman kautta. Äskettäin epäillään olevan hiukan enemmän kuin 60, uusi tutkimushanke paljastaa, että sitä todella on 20 lisäkuukaudet jota emme ole koskaan huomanneet aiemmin, tuoden summan 82: iin.

Tähtitieteilijäjoukko on huomannut uudet kuut Havajaisissa Mauna Kean observatoriossa olevan Subarun kaukoputken avulla Subaru-kaukoputkella, ja löytöstä ilmoitti Kansainvälisen tähtitieteellisen liiton Planet Minor Center. .

Vaikuttaa oudolta, että Saturnaksi tutkittu planeetta voi olla. pitää 20-tuntemattomia kuut kiertoradalla hänen ympärillään, mutta kun otat huomioon näiden uusien kohteiden koon, se on järkevämpi. Kuut ovat pieniä suhteessa maahan, jokaisen maailman pinta-ala on vain noin kolme mailia halkaisijaltaan. Sen sijaan kuun leveys on yli 2,158 mailia.

Erityisen mielenkiintoinen huomautus hiljattain löydetyistä kuista on, että heistä 17 kiertää Saturnusta "ylösalaisin". Tätä liikettä kutsutaan taaksepäin kiertoradaksi. ne näyttävät olevan klusteroituneita, mikä viittaa siihen, että niiden alkuperä liittyy törmäyksiin Saturnuksen kiertoradalla olevien suurempien esineiden välillä, mahdollisesti Saturnin muinaisten kuukausien välillä tai vaikutuksiin kuun ja muiden esineiden, kuten asteroideja.

Löytökuvat pyytävät nyt yleisöltä apua nimetä uudet kuut . 20-kuut on voitettava ja merkinnät tulee twiittiä tilille @SaturnLunacy valokuvilla, kuvilla ja tukevilla tiedoilla, jotka tukevat nimesi ehdotusta.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) BGR