James Middleton kihloi Alizée Thevenetiin: miksi hän voi kiittää

Siinä kaikki, Kate Middletonin pieni veli James on kihloissa! Kaksi vuotta Pippan häät jälkeen sisarusten viimeisen syntymävaiheen on vuoro sanoa "kyllä" hänen kaunis, ranskalainen Alizée Thevenet, kuten hän teki sosiaalisissa verkostoissa lokakuun 6. Nuoren naisen sormessa safiirirengas ja timantit. Suhde, joka täyttyy ilosta 32-vuotiaiden nuorten miesten, onnellisuuden, jonka hän on velkaa ... koiralleen. Koska kyllä, se on kiitos hänen koiransa, Ella, kokkerspanieli, että tulevan kuningatarkonsortin veli tapasi rakkautta, yksityiskohtia Paris täällä. Selityksiä.

Heinäkuussa 2018, nuori nainen ja hänen tuleva aviomiehensä olivat hyväpalkkaisessa South Kensington Clubissa. Alizée Thevenet ylittää sitten Ellan polun, ja kuten uskollinen eläinystävä, hän ei voinut auttaa hyväilemään häntä. Takaisin pöydässään hän saa muistion James Middletonilta, joka on selvästi ranskalaisen naisen suosikki. "En koskaan tee niin, mutta haluaisitko mennä juomaan kanssani?"Kaunan rakkaustarinan alku. Muutamaa kuukautta myöhemmin, tammikuussa 2018, paparatsit valokuvavat heidät säteilevän onnea St. Barthissa.

Älä missaa mitään Closermag.fr-artikkelia suoraan vastaanottamalla hälytys Messengerin kautta

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.closermag.fr/royautes/james-middleton-fiance-a-alizee-thevenet-pourquoi-il-peut-remercier-l-un-de-ses-1034532