Intia: CBI nimittää Deepak Talwarin läheisen yhteistyökumppanin FCRA: n rikkomusmenettelyyn | Intian uutiset

UUSI DELHI: Keskinäinen tutkintatoimisto ( CBI ) Keskiviikko ilmoitti liiketalouden edunvalvojan läheisen kumppanin Yasmeen Kapoorin pidättämisestä Deepak Talwar työskentelee tällä hetkellä Tiharin vankila osana tutkimuksensa ulkomaisesta rahoitusosuudesta (asetus) annetusta laista (FCRA).
Yksi kehityspoliittisesti lähellä olevista IWC: n virkamiehistä kertoi IANS: lle: "Pysäimme tänään Yasmeen Kapoorin." Yasmeen pidätettiin tutkinnan yhteydessä viraston tutkiessa panoslakioikeutta. ulkomainen yritys (asetus) 2017, sanoi johtaja.
Hän kertoi, että virasto oli rekisteröinyt 2017: ssä tapauksen Talwar-järjestöä vastaan ​​ulkomaisen avun vastaanottamisesta 90-rupian kruunun määrällä suorat sijoitukset ulkomaille (IDE), joka siirrettiin myöhemmin muihin tarkoituksiin. .
CBI väitti, että ranskalainen kansalaisjärjestö Airbus SAS ja brittiläinen ohjusvalmistaja MBDA International olivat antaneet kansalaisjärjestölle noin 90,72 miljoonaa rupiaa terveydenhuoltoon ja koulutukseen liittyviin aloitteisiin, mutta rahat käytettiin myöhemmin kiinteistöjen ostoon. .
Kansalaisjärjestöä syytetään rikkomasta useita FCRA-lain säännöksiä, erityisesti vääristä ilmoituksista, vääristä tileistä, vääristä menoista, sovittuista kuluista, kolmen luksusauton ostamisesta, jonka arvo on suurempi kuin 84 lakh, maksamien maksujen Talwar-järjestö vierailee ulkomailla, rahaa käytetään Advantage Intian perustajan yritystoimintaan liittyvien maksujen suorittamiseen. "
Lainvalvontaviraston virkamies totesi, että Rahoitustutkimusvirasto oli ilmoittanut Kapoorin yksityiskohdat IWC: lle.
Hän sanoi, että virastolla oli haastattelun jälkeen Talwaria Tiharin vankilassa, hänellä oli joitain näkemyksiä Kapoorin osallistumisesta. Talwar on tällä hetkellä pidätettynä Tiharin vankilassa. Saksa karkotettiin Dubaista tämän vuoden tammikuussa 30, ja DE pidätti hänet asiassa rahanpesu .
ED on myös syyttänyt Talwaria toimimasta välittäjänä neuvotteluissa, joissa ulkomaiset yksityiset lentoyhtiöt jakavat paikkoja Air Intian kannattaville reiteille. .

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) AIKAT INTIA