Apple TV + julkaistaan ​​marraskuun 1er kanssa alkuperäisen 8-sarjan kanssa

Uusia Apple-laitteita (iPhone, Apple Watch) ja Apple Arcade -palvelua koskevien ilmoitusten jälkeen yhdysvaltalainen yritys paljastaa streaming-palvelunsa houkuttelevan sisällön, jonka ovat luoneet 7ème art -nimet.

Apple on ilmoittanut suurella fanfaarilla päivittävänsä matkapuhelimen valikoimansaiPhone 11, L 'Apple Watch -sarja 5, joka on uusi malli iPad 10,2 tuumaa ja pelipalvelu Apple Arcade. Kalifornialainen yritys kuitenkin paljasti keulalleen keulalleen, joka teki vähemmän melua: Apple TV +. Jälkimmäinen esittelee (pienen) sarjaluettelon, kun se julkaisee marraskuun 1erin, mutta sen pitäisi kehittyä nopeasti. Apple TV + julkaistaan ​​"yli 100-maissa ja -alueilla", ja se on saatavana Apple TV -sovelluksen kautta iPhonessa, iPadissa, Apple TV: ssä, iPod touchissa, Macissa sekä muilla alustoilla, mukaan lukien online tv.apple. com, hintaan 4,99 kuukaudessa, ilmaisina 7-kokeilupäivinä.

Yhden vuoden tilaus tarjotaan Apple-tuotteen ostolle

Apple TV + on saatavana kaikille asiakkaille, jotka ovat ostaneet iPhonen, iPadin, Apple TV: n, iPod touchin tai Macin. Sama tilaus on mahdollista jakaa 6-ihmisten kanssa Family Sharing -toiminnon kautta. Tilaajat voivat katsella alkuperäisiä Apple TV + -luomuksia verkossa ja offline-tilassa, ilman mainontaa ja pyynnöstä, merkkituotteisiin esiasennettujen Apple TV -sovellusten kautta. Apple sanoi lausunnossaan, että lanseeraus "useimpien Apple TV -sarjojen kolme ensimmäistä jaksoa tulee olemaan verkossa, jota seuraa uusi jakso joka viikko, kun taas muut sarjat ovat saatavana kokonaisuudessaan".

Sisältö sideaineelle

Kun käynnistät 1er-marraskuun, niin on mahdollista katsoa joitain sarjoja peräkkäin, mutta mikä tarjoaa Apple TV +: n tällä tasolla? Sarja nähdä yhdessä Jason Momoan ja Alfre Woodardin kanssa kertovat, kuinka 600-vuosia tulevaisuuteen, kun virus on tuhonnut väestön ja sokeuttanut eloonjääneet, ihmiskunnan on mukauduttava ja löydettävä uusia tapoja selviytyäkseen; Morning Show Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ja Steve Carell kuvaavat päivän ensimmäisten uutisten maailmankaikkeutta; Dickinson Hailee Steinfeldin kanssa on "tumma komedia siirtymisestä aikuisuuteen", joka "kuvaa yhteiskunnan rajoituksia, naisten ja perheen asemaa"; Kaikille ihmisille Ronald D. Moore (Battlestar Galactica) kuvittelee, mitä olisi tapahtunut, jos avaruuskilpailu ei olisi koskaan pysähtynyt ja avaruusohjelma olisi pysynyt amerikkalaisen kulttuurin ytimessä.

Aikuisille ja nuoremmille

Apple TV + on myös suunniteltu nuorimmalle, ja se julkaistaan ​​omistetuilla sarjoilla: Helpsters on uusi lasten sarja 1 Sesame Streetin (Sesame Street) mukana Cody ja iloinen hirviöyhtye, jotka haluavat ratkaista ongelmia; Snoopy avaruudessa, kertoo Snoopyn seikkailuista tulla astronautiksi; Kynän salaisuus kertoo, kuinka neljän nuoren ihmisen, jonka jälleenmyyntinä on naapurimaiden kirjakauppaa jäljittelevä salaperäinen aave, on yhdessä vapautettava hahmoja kirjallisuudesta.

Dokumentit joka makuun

Marraskuun 1er-julkaisun julkaisemisen yhteydessä luettelossa on myös dokumenttielokuva Elefantti kuningatar joka seuraa matriarkaa ja hänen parvensa muuttoliikkeessä ja antologiaa, jossa Oprah Winfrey keskustelee nykyään suurimpien kirjoittajien kanssa. Pian julkaisun jälkeen julkaistaan ​​muu sisältö, mukaan lukien psykologinen trilleri tarjoilu Mr. Night Shyamalan ja elokuva Totuus on kerrottu yhdessä Octavia Spencerin ja Aaron Paulin kanssa.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.begeek.fr/apple-tv-sera-lance-le-1er-novembre-avec-8-series-originales-327070