Intia: EOW-parlamentin jäsen keskustelee Chidambaram-tapauksesta haastaa Kuthiyalan takuita | Intian uutiset

Bhopal: Madhya Pradesh EOW viittasi entiselle unionin ministerille P Chidambaram asiassa rahanpesu hänen vastauksessaan. jättää korkeimpaan oikeuteen riitauttaaksesi BK Kuthiyalan takuita koskevan hakemuksen Makhanlal Chaturvedi Kansallinen journalismin ja joukkoviestinnän yliopisto.
"Me ilmoitamme tuomioistuimelle, että Kuthiyala ei tee yhteistyötä tutkimuksissamme. Mainitsemme myös SLP 1340 / 2019 -viittauksen, jossa SC hylkäsi Chidambaramin petoksesta tehdyn hakemuksen taloudellisen rikoksen yhteydessä. Kuthiylan tapaus ei ole erilainen, toisin sanoen myös hänen pelastussuhteensa olisi hylättävä ja meidän olisi annettava pysäyttää hänet ", sanoi KOW-pääosasto K Tiwari. EOW lähettää vastauksensa CP: lle torstaina.
Samaan aikaan EOW: n virkamiehet kuulustelivat Kuthiyalaa keskiviikkona yli viiden tunnin ajan. Se oli hänen toinen vierailunsa. Kuukausien toistuvien kutsujen jälkeen MK Kuthiyala ilmestyi EOW: lle ensimmäistä kertaa perjantaina tallentaakseen lausuntonsa instituutin väitettyjen väärinkäytösten tutkinnassa hänen toimikautensa aikana.
Kuthiyala raportoi EOW: lle sen jälkeen, kun se oli välittänyt kutsunsa lähes neljäksi kuukaudeksi eri syistä, lähteet sanoivat.
EOW oli huhtikuussa rekisteröinyt FIR: n häntä ja muita 19-henkilöitä vastaan, mukaan lukien Makhanlal-yliopiston osastopäälliköt, nimitysvirheiden ja taloudellisten ongelmien vuoksi. Yksi tapaus kirjattiin kolmijäsenisen komitean raportin perusteella, jossa tarkistettiin rekrytointi- ja muut hallinnolliset asiat Kuthiyalan toimikauden aikana 2010: stä 2018: iin.
FIR totesi, että entinen VC oli avannut useita kampuksen ulkopuolisia opiskelukeskuksia "hyötyäkseen ihmisryhmälle" ja että "hän käytti toimistoaan tukeakseen hänen ja perheensä kustannuksia". 2010: n ja 2018: n väliset tapaamiset eivät olleet UGC: n ohjeiden mukaisia ​​ja tapahtui useita "ammattitaidottomia rekrytointeja", FIR sanoo. Kuthiyala kiisti kaikki syytökset.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) AIKAT INTIA