Apex Legends: Respawn Entertainment ilmoittaa fyysisen version julkaisemisesta lokakuussa

Apex Legendsin Lifeline- ja Bloodhound-painos antavat fanille mahdollisuuden saada käsiinsä uusia kosmeettisia elementtejä.

Titanfallin luojien vapaasti pelattavissa oleva Battle Royale, joka on saatavana yksinomaan digitaalisesti viime helmikuusta lähtien, tarjoaa kilpailun tavoin (Fortnite, Playerunknownin taistelukentät) 18: n fyysisen näytöksen ensi lokakuussa PS4: llä. , Xbox One ja PC. Vain 19,99 eurolla,Apex Legends USA: n studiosta Respawn Entertainment voi valita Lifeline-version ja Bloodhound-version. Ensimmäisessä on legendaarinen Guardian Angel -nahka Lifelinelle, legendaarinen Flatline Victim's Choice -aseen iho, yksinoikeus siivekässä Guardian-banderollissa, yksinoikeudella Angel Strike -merkki ja 1.000 Apex -kolikot, kun taas toisessa on legendaarinen iho. Pelottaja Bloodhoundille, legendaarisen Rage Bearer -nahan Prowlerille, yksinoikeudella Malice-banneri, yksinomainen Tormentor -merkki ja 1.000 Apex -kolikot.

PvE-pelitila Apex Legendsin 3-kaudelle

Dataminer löysi äskettäin Apex Legends -sivustolta uusia tiedostoja tämän vahvistamiseksi 3-kauden tulisi tarjota PvE-tila. Hän ehdottaa myös operaatioita, jotka kohdistuvat yhteenottoihin hirviöitä tai ihmisen älykkyyttä vastaan, häkkien avaamiseen ja jopa vyöhykkeiden puolustamiseen. Pelaajat voittaisivat ryöstön PvE: lle. Lopuksi, kohtaavat viholliset ovat humanoidisia hahmoja, hirviöitä ja ... Titaaneja. Respawn Entertainment kiusaa voimakkaasti myös Apex Legendsin 3-kautta. Viime viikkoina liput ja merkit ilmestyi palavan metsäleirin ympärille. Nämä hälyttävät pelaajat, joilla on erilaisia ​​merkkejä. Tämä ei ole triviaalia. 1-kaudeksi energiaesteet olivat poistettu käytöstä ja 2-kaudella Kings Canyon -karttaan oli tehty useita muutoksia.

Apex Legends videossa

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.begeek.fr/apex-legends-respawn-entertainment-annonce-la-sortie-dune-version-physique-en-octobre-327060