KUVAT. Emma Smet "onnellinen" tehdä "fiesta"

David Hallyday juhlii syntymäpäivää tänä keskiviikkona elokuun 14! Tee tietä Johnny Hallydayn pojalle, jolla on nyt 53 vuotta. Ja siitä hän voi luottaa perheeseensä. Toinen tyttärensä Emma Smet on todellakin ilmoittanut Instagramissa olevansa valmis tekemään "fiesta". "Niin onnellinen olla kanssasi tänään", Hän iloitsi. Se lupaa kauniin illan! Tämän pienen ajatuksen havainnollistamiseksi isälleen, hän lähetti vanhan kuvan lapsestaan ​​David Hallydayn ja hänen vanhemman sisarensa Ilona Smetin rinnalle. Niin söpö.

Emma Smet voi odottaa saavansa isänsä kanssa syntymäpäiväänsä, koska perhe ei ole aina maantieteellisesti uudelleen. Jos hän asuu Lontoon ja Pariisin välillä, - Sofian tulkki Huomenna kuuluu meille TF1 vietti lomaa Kreikassa Välimeren aurinko, kalkittu julkisivut ja turkoosi meri.

Sillä välin David Hallyday kasvoi Los Angelesissa, mutta asuu nyt Portugalin välillä, Pariisi ja Lontoo. Hänen syntymäpäiväänsä he ovat kaikki Lusitanian rannikolla. Darina Scotti, Sylvie Vartan ja David Hallyday puoli-sisko, tytär, älä missaa "fiesta", hänen Instagram-viestiensä mukaan.

Älä missaa mitään Closermag.fr-artikkelia suoraan vastaanottamalla hälytys Messengerin kautta

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.closermag.fr/people/photos-emma-smet-contente-de-faire-la-fiesta-pour-l-anniversaire-de-son-pere-dav-1011912