Seuraava Xbox keskittyy kuvataajuuteen ja latausaikoihin

Mitä seuraavan sukupolven kodikonsolit voivat varata meille paitsi suorituskyvyn lisääntymiselle? Seuraavan Xboxin tulisi joka tapauksessa keskittyä etenkin kuvanopeuteen ja latausaikoihin.

Muutama viikko sitten E3 2019 -tapahtumassa Microsoft vahvisti työskentelevänsä seuraavan sukupolven konsolin kanssa Xbox. Toistaiseksi tiedämme hyvin vähän tästä uudesta iteraatiosta paitsi että Redmond-yritys työskentelee suunnittelussaan. Mutta näyttää siltä, ​​että koneessa on sopiva AMD-prosessori, RAM GDDR6 ja uuden sukupolven SSD. Mitä suorituskyvyksi pitää erittäin, erittäin korkeana nykyisiin malleihin verrattuna. Pelaajat odottivat yhtäkään. Mutta Microsoft näyttää haluavat keskittyä tiettyihin erityisiin näkökohtiin.

Seuraava Xbox haluaa keskittyä kuvataajuuteen ja latausaikoihin

Tällaisten komponenttien kanssa seuraavan sukupolven Xbox voi olla neljä kertaa parempi kuin Xbox One X. GameSpotin kyselyyn, Microsoftin Xbox-oksan johtaja Phil Spencer paljasti äskettäin joitain uusia yksityiskohtia konsolista. Erityisesti joitain näkökohtia, joihin amerikkalainen jättiläinen on päättänyt keskittyä. Nämä ovat pelien virkistystaajuuksia ja latausaikoja. Mikä tarjoaa pelaajille sujuvamman pelikokemuksen ja vaikuttavamman upotuksen. "Uskon, että todella haluamme tämän seuraavan sukupolven keskittyvän pelien ruudunopeuteen ja pelattavuuteen. Varmista, että pelit latautuvat uskomattoman nopeasti, varmista, että he ammuvat mahdollisimman suurella kuvanopeudella. Se myös me kehitämme Windowsia, jotta voimme nähdä kaiken tietokoneella tehdyn työn ja sen, mitä kehittäjät tuottavat. Ihmiset rakastavat pelejä 60 fps: ssä, otsikkojen pelaaminen 4K: llä 60 fps: llä on meille erittäin tärkeä tavoite."

Tämä on tarjota pelaajille nautinnollisin ja kiehtovin pelikokemus

Kuvien nopeus ja pelien resoluutio olivat todellakin kiistanalaisia ​​kohtia, kun Xbox One saapui markkinoille. Monet pelaajat vertasivat sitä PS4: ään ja tässä vaiheessa Sonyn konsoli menestyi paljon paremmin. Toistaiseksi kukaan ei tiedä milloin tätä seuraavaa Xbox-sukupolvea markkinoidaan, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että pelaajat odottavat sitä jo innokkaasti. Kuten jokainen konsoli, Redmond-yritys pelaa isoina ja sillä on paljon tehtävää voittaakseen sotilaan kilpailijalleen.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.begeek.fr/la-prochaine-xbox-se-concentrera-sur-le-frame-rate-et-les-temps-de-chargement-325220