Apple ja Spotify keskustelevat Sirin syventämisestä?

Digitaaliset ääni-avustajat voivat periaatteessa suorittaa paljon toimintoja. Jotta voimme mennä pidemmälle ja yksinkertaistaa elämää entisestään, meidän on integroitava syvemmälle sovelluksiin. Siri pystyi pian tekemään sen Spotifyn kanssa.

Jos jouduisi mainitsemaan syyn, miksi Alexan tai Google Assistentin kaltaisten äänenapulaisten on asiakkaidensa löytäminen paljon helpompaa Sirise johtuu siitä, että Amazonin ja Googlen kaltaiset yritykset avasivat nopeasti velhojaan kolmansien osapuolien kehittäjille. Apple etenee samalla tavalla, mutta hitaammin. mukaan tuore raportti, Cupertino-yhtiö ja Spotify keskustelevat parhaillaan integroidakseen Siri syvemmälle musiikin suoratoistosovellukseen. Tämän avulla Siri voisi mennä pidemmälle hallitsemalla musiikkiasi.

Apple ja Spotify keskustelevat Sirin syventämisestä?

Se on Tiedotus, joka raportoi uutiset. Apple ja Spotify tekevät parhaillaan yhteistyötä selvittääkseen, kuinka Siri voisi tarjota enemmän Spotify-ohjaimia äänikomentojen avulla. Se herättäisi tietysti nimikkeiden, soittolistojen ja albumien lukemisen. Siri-integraation lisäksi näyttää siltä, ​​että nämä keskustelut voisivat muuttaa Spotifyn asennetta Appleen.

Edistyksellinen alustan hallinta musiikin suoratoistolle iOS 13: stä?

On sanottava, että kahden yrityksen välinen sopimus ei ole oikeastaan ​​täydellinen. Jokin aika sitten Spotify syytti Applea estämästä sen käyttöä HomePodissa ja Sirissa. Kuten Information-raportissa täsmennetään tänään, äänimerkki näyttää muuttuneen huomattavasti, ja puhe on paljon vähemmän syyttävä. On vaikea tietää, salliiko tämä kahden jättiläisen lähentyminen streaming-alustalla entistä edistyneemmän pääsyn Siriin vai koskeeko se vain pääsyä SiriKit-kehykseen, joka otetaan käyttöön iOS 13: llä ... Aina Jos olet Spotifiy-käyttäjä, kannattaa ehkä odottaa iOS 13 -päivitystä. Vielä enemmän, jos haluat käyttää Spotifya ja Siriä yhdessä. Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä!

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.begeek.fr/apple-et-spotify-en-discussion-pour-integrer-plus-profondement-siri-325224