Netflix tekee yhteistyötä David Benioffin ja Dan Weissin kanssa uuden sarjan luomiseksi

HBO: n TV-sarjan Game of Thrones luovat yhdistyvät Yhdysvaltain Netflix-alustalle vastaan ​​200 miljoonaa.

Huolimatta kiistanalaisesta päätelmästä romaanin Game of Thrones tai Iron Thonone live-action -sarjan mukautukseen, David Benioff (25th tunti, varkaiden kaupunki, X-Men alkuperä: ahma, troy) ja Dan Weiss (Videopelit, Halo, Enderin peli, minä olen legenda, he elävät) ovat edelleen kysyttyjä monien sarja- ja elokuvateollisuuden yritysten keskuudessa. Jos amerikkalaiset käsikirjoittajat keskittyvät nyt uuden Star Wars -trilogian kirjoittamiseen Disneylle, Netflix tarjosi odottamatta palvelujaan vähintään 200 miljoonalla dollarilla usean vuoden yksinoikeussopimuksella.

David Benioff ja Dan Weiss saapuvat Netflixiin

Nyt Netflixiin sidoksissa olevien kahden miehen on jouduttava syöttää kuuluisan tilattavan videotilauspalvelun luettelo alkuperäisillä sarjoilla, jotka pystyvät kilpailemaan Disney +: n ja Apple TV +: n kanssa. Näyttelyohjelmat David Benioff ja Dan Weiss ovat ilmeisesti innoissaan tästä uudesta haasteesta: "Meillä on ollut hieno seikkailu HBO: n kanssa yli kymmenen vuoden ajan ja olemme kiitollisia kaikille siellä. Viime kuukausina vietimme useita tunteja keskustelemalla Cindy Hollandin ja Peter Friedlanderin sekä Ted Sarandoksen ja Scott Stuberin kanssa. Meillä on samat muistot 1980-elokuvista, rakastamme samoja kirjoja ja olemme innoissamme samoista tarinankerrontamahdollisuuksista. Netflix on rakentanut jotain uskomatonta ja ennennäkemätöntä, ja meillä on kunnia, että meidät on kutsuttu kutsumaan mukaan."

On sanomattakin selvää, että Netflix jakaa saman innostumisen kuin sisällönjohtaja Ted Sarandos selittää: "Meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi upeat tarinankertäjät David Benioff ja Dan Weiss Netflixiin. He ovat vaikuttava luova voima ja ovat ilahtaneet yleisöä ympäri maailmaa eeppisillä tarinoillaan. Odotamme innolla, mitä heidän mielikuvituksensa tuo tilaajillemme."

David Benioffin ja Dan Weissin haastattelu näyttelyn aikana Jimmy Kimmel Live!

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.begeek.fr/netflix-va-collaborer-avec-david-benioff-et-dan-weiss-pour-la-creation-de-nouvelles-series-325195