Kuinka tulostaa Excel-taulukko oikein - Vinkkejä

Jos jo jo tulostat laskentataulukon kunnostautua Aiemmin sitten tiedät, että hieman liian suuren pöydän saaminen yhdelle arkille on joskus ihme. Ja suurimmaksi osaksi meistä jää useita painettuja arkkeja, jotka on kerättävä. Ei oikeastaan ​​käytännöllinen ja vielä, Excel ratkaisee tämän ongelman muutamalla napsautuksella muutamalla muutoksella tulostusasteikossa. Tekniikka, joka muuttaa visioasi Excelistä!

Kuinka tulostaa laskentataulukon yhdelle arkille

Aloita avaamalla tiedosto, jonka haluat tulostaa. Nauhavalikossa napsauta Tiedosto-välilehteä.

Äskettäin aukeneessa ikkunassa napsauta Tulosta-painiketta sivuvalikkopalkissa. Voit käyttää sitä nopeammin pikanäppäimellä Ctrl + P. Sitten juuri avautuneella sivulla paina Asettelu-linkkiä alareunassa.

Sivun asetukset -valintaikkuna avautuu. Ensimmäisellä sivulla -välilehdellä, joka avautuu oletuksena, rasti Skaala-osiossa Säädä-vaihtoehto, jättäen 1-sivun leveyden hauteun 1-sivuller. Jos taulukossa on enemmän sarakkeita kuin rivejä, voit valita mieluiten Maisema -kohdasta Suunta.

Napsauta sitten Margins-välilehteäja ctarkista vaihtoehdot vaaka- ja pystysuunnassa osittain Keskitä sivulle. Voit myös pienentää marginaaleja säästääksesi tilaa tulostusarkille.

Paina sitten OK palataksesi Tulosta-osioon. Esikatselu asiakirjasta tulee näkyviin ja voit tulostaa, jos olet tyytyväinen tulokseen.

Jos hienosäätö ei pelkää sinua, tiedä se voit asettaa asettelun myös Nauha-valikon Omalle-välilehdeltä.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran CCM