Intia: Delhi HC jatkaa YK: n tutkinnan vastaista opettajia vastaan Intian uutiset

UUSI DELHI: High Court of Delhi Keskiviikko keskeytti tutkimuksen, jonka Jawaharlal Nehru University (JNU) aloitti 45-tiedekunnan jäseniä vastaan, joiden väitettiin osallistuneen mielenosoitukseen viime heinäkuussa.
Tuomari Suresh Kait pyysi UNJ: n hallintoa vastaamaan opettajien vetoomukseen, jossa se kiisti yliopiston syytökset tiedekunnan 48-jäseniä vastaan, jotka väitettiin osallistuneen lakkoon / mielenosoitukseen.
Tuomioistuin luetteloi tapauksen lokakuussa 10 uutta käsittelyä varten.
Opettajat, joita edustaa johtava neuvonantaja Kapil Sibal, kertoivat lähettäneensä henkilökohtaisia ​​vastauksia perusteluilmoituksiin, joissa todettiin, että yliopistossa ei ollut väärinkäytöksiä tai sääntöjen rikkomuksia.
45-tiedekunnan jäsenten tekemässä vetoomuksessa todetaan, että heitä vastaan ​​esitetyt syytökset perustuivat kolmeen syyyn heidän osallistumiseen ns. "Vilpilliseen tutkimukseen".
Yksi syy oli se, että CCS: n käytännesäännöt kielsivät virkamiehiä turvautumasta lakkoihin, pakkoon tai fyysiseen pakkoon palvelun suhteen.
Asianajajien Abhik Chimnin, Maanav Kumarin ja Nupurin välityksellä esittämässä vetoomuksessa viitattiin myös korkean oikeuden päätökseen 9-elokuun 2017-päätöksessään, jossa asetetaan tiettyjä rajoituksia lakko- / mielenosoituspaikoille, joita opiskelijoille.
[Vetoomuksen esittäjät] ja opettajat yleinen eivät ole CCS: n käytännesääntöjen alaisia.
JNU-opettajien yhdistys (JNUTA) on ehdottanut kokouksen järjestämistä 31 heinäkuun 2018 kokouksessaan heinäkuun 24 2018.
Heinäkuussa 30 JNUTA kirjoitti yliopiston varapuheenjohtajalle sanomalla, että hän on yrittänyt tuoda esiin useita todellisia huolenaiheita ja UNJ: n tekemiä päätöksiä, mukaan lukien UNJ: n toistuvat rikkomukset, laki ja määräykset, autonomia, biometrisen opettajan osallistuminen, verkkokatsaus, IPR-politiikka, ehdotettu HEFA-laina.
Kaikista hänen ponnisteluistaan ​​huolimatta viranomaiset eivät ole kuitenkaan reagoineet, keskustelleet tai toimittaneet tietoja. Hän sanoi, että opettajat järjestivät tapahtuman viime vuoden heinäkuussa 31.
"Sen lisäksi, että hakijoihin ei sovelleta käytännesääntöjä (CCS), väitetään, että näiden sääntöjen soveltaminen ja niihin liittyvät seuraamukset ovat vahingollisia heitä kohtaan.
"Jollei CCS: n käytännesääntöjen mukaista tutkimusta suoriteta, vastaajina olevilla viranomaisilla (viranomaisilla) olisi vakava vaara ryhtyä pakkokeinoihin heitä vastaan, mukaan lukien hakijoiden keskeyttäminen tutkimuksen ajaksi. alentaa palkkaluokkaa, palkkaluokkaa tai heidän asemaansa alemmalle tasolle tietyn ajanjakson ajan (...). Pakko eläkkeelle siirtyminen, irtisanominen tai irtisanominen ", vetoomus kertoo.
Se lisää, että opettajat kärsivät vakavista ennakkoluuloista sekä oikeudenkäynnin aikana että heille mahdollisesti määrättävien lopullisten tuomioiden seurauksena.
Kanneperuste nimitti JNU: n, sen varapuheenjohtajaksi ja kirjaajaksi asian osapuoliksi.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) AIKAT INTIA