HBO hankkia Big Bang Theoryn oikeudet 1 miljardia dollaria

CBS-sarjan The Big Bang Theory -strategiasta on tullut muutamassa vuodessa kultti-sitcom. Saatuaan päätökseen toukokuussa 24èmen ja kahdennentoista kauden viimeisen jakson, se on nyt oikeutettu streaming-palveluiden kautta.

Suoratoistopalvelusotan hermo, tämä ei ehkä ole alkuperäinen sisältö, joka elokuvien ja itsenäisten verkostojen sarjassa on. Esimerkiksi Netflix myönsi oikeudet Toimisto 2021 saakka, jonka jälkeen NBC jatkaa lähetysoikeuksia, mutta myös Ystävät, sarja, joka jättää suoratoistoalustalta vuoden lopulla laskeutumaan HBO Max: lle. Keväällä 2020 käynnistyvä HBO: n höyrytyspalvelu ei lepää laakereillaan niin kauan kuin se aikoo hankkia Big Bang Theory. Chuck Lorren ja Bill Pradyn luoma sarja kertoo kahden huonetoverin, kokeellisen fyysikon (Leonard Hofstadter) ja teoreettisen fyysikon (Sheldon Cooper) kuvitteellisesta elämästä ja heidän heikoista sosiaalisista vuorovaikutuksistaan ​​Pennyn, juustokakkutehtaalla tarjoavan tarjoajan ja viereisen naapurin kanssa. .

Hanki Big Bang -teoria ...

Sarjan välitön menestys ja näyttelijöiden ja tekijöiden saama monta palkintoa rohkaisivat tuottamaan kaksitoista vuodenaikaa yhdelle näyttää pitkällä tähtäimellä, joka on lähetetty 24 September 2007 - 16 May 2019 CBS: llä. Charlie Sheen, Wil Wheaton, Katee Sackhoff, Stan Lee, Steve Wozniak, George Takei, Neil deGrasse Tyson, Stephen Hawking, Elon Musk ja Bill Gates olivat arvostetuimpia vieras tähti sarjan. Pääosassa mukana olevat Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg ja Kunal Nayyar maksoivat komeasti 900 000 dollaria kustakin jaksosta (1 miljoonaa ennen kahdeksannta kautta), johti palkkaneuvotteluihin, jotka viivästyttivät lähetystä. sarjasta, jota katsoi keskimäärin vähintään 18 miljoonaa katsojaa.

... ja myös setäni Charlie

Nämä vaikuttavat numerot haluavat loogisesti toistaa HBO Max. Sitä varten WarnerMedia sanotaan valmis maksamaan 1 miljardia dollaria, voi pystyä neuvottelemaan menestyksekkäästi kaupan 1,5 miljardiin dollariin aluksi Two and a Half Men (Charlie-setäni) taskussa. Tämän kolosiaalisen summan avulla sen olisi voitava varmistaa laatusarjaluettelo Yhdysvaltojen laajimpien suoratoistopalvelujen joukossa.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran https://www.begeek.fr/hbo-souhaite-acquerir-les-droits-de-the-big-bang-theory-pour-1-milliard-de-dollars-325273