Kirjallisuus: "Cotton County", fratricidal fiktio rotu-Amerikan sydämessä - JeuneAfrique.com

Toisella romaanillaan "Cotton County" Yhdysvaltain Eleanor Henderson kuvaa rotuerottelun väkivaltaa sisällissodan jälkeen ilman manihaismia.

Eleanor Hendersonin romaanin ainoa makeus, Cotton County, onko se puuvilla. Ainoa vaaleus syntyy heidän kukistaan. Pimeys, elävä ja uhkaava, säteilee vihan, sanattoman, turhautumisen ja korruption kirottua sielua. Olemme Georgiassa (Yhdysvallat), 1930. Elma Jesup, nuori valkoinen nainen, puuvillaistutuksen haltijan tytär, synnyttää kaksoset. Valkoinen tyttö. Musta poika.

Mustaa plantaajaa lyytetään julkisesti hänen syyllistyneensä raiskaamiseen. Cotton Countyn lukija ei olisi halunnut valkoisten olemassaoloa, Elma Jesup, hänen isänsä Juke, sulhanen Freddie, puhumattakaan mustan palvelijan Nancy ja hänen isänsä Sterlingin elämästä. Ja silti, tämän kirjan 656-sivuilla kiinnitämme päähenkilöihin enemmän kuin syytä, sekä hyvien että pahojen, pelkureiden ja rohkeajen kontrastin

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran NUORI AFRIKKA