Intia: Pääministeri Modi pitää kuudennen peräkkäisen I-päivän puheensa Intian uutiset

NEW DELHI: pääministeri Narendra Modi torstaina pitää kuudennen peräkkäisen puheensa itsenäisyyspäivänä. Sen tulisi käsitellä monia asioita aina hänen hallituksensa historiallisesta päätöksestä Jammusta ja Kashmirista valtioon asti. taloudessa, mikä on myös hänen ensimmäinen osoitteensa palaamisen jälkeen valtaan valtavalla mandaatiolla.
Modi ilmoitti elokuun 15-osoitteet ilmoittaakseen hallituksensa lippulaivaohjelmista, kuten "Swachh Bharat", "Ayushman Bharat" ja Intian ensimmäisen asutun avaruusoperaation, ja esittämään katsauksen hänen suorituksestaan ​​korostaakseen maan kasvu. näyttävät.
BJP: n huomattava voitto viimeisissä parlamenttivaaleissa, jota seurasi menestys kiistanalaisen mutta perustavanlaatuisen ohjelman ratkaisemisessa Jammun ja Kashmirin erityisasetuksen peruuttamiseksi [artikkeli 3709005] on jo asettanut sen tempon puheet, puoluejohtajat uskovat.
Viime viikolla pitämässään puheessa hän vakuutti laakson asukkaiden kehitykselle ja rauhalle pyrkien lievittämään huolenaiheita hallituksen päätöksestä poistaa valtion ja valtion erityisasema. jakaa se kahteen unionin alueeseen.
Kashmirin tilanne on kaukana normaalista turvatoimenpiteistä ja viestinnän rajoituksista.
Tämä on Modin kuudes puhe elokuussa 15, luku vastaa Punaisen linnoituksen vallankumouksien osoitteita de kirjoittanut Atal Bihari Vajpayee ensimmäinen ja ainoa BJP: n pääministeri. Vajpayee oli käynyt kuusi peräkkäistä puhetta välillä 1998 ja 2003.
Monien mielestä hän voi käyttää hyväkseen tilaisuutta ilmoittaa uudistuksista tai toteuttaa haastavaa oppositiota, joka ei pysty asettamaan vakavaa haastetta BJP: n hegemonialle ja Modin paluulle valtaan entistä suuremmalla enemmistöllä kuin hänen ylivoimainen voitto 2014: ssä. myönnytykset eri osioille. yhteiskunnan.
Jotkut uskovat myös, että Modi saattaa pyrkiä vastaamaan talouden laskusuhdanteen aiheuttamiin huolenaiheisiin.
Hän on usein vedonnut Intian rikkaisiin kulttuurisiin ja henkisiin perinteisiin saadakseen tukea joillekin hänen suosikkihankkeilleen - puhtaudesta aina naisten fetisidin lopettamiseen, mutta tällä kertaa saattaa olla vuoro vesiensuojelu, asia, jolle hän on antanut toisen prioriteetin.
Jotkut BJP: n johtajat ovat todenneet, että pääministerin puheenvuorot ovat usein olleet yllättyneitä ja että itsenäisyyspäivän puhe ei välttämättä ole erilainen.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) AIKAT INTIA