Intia: Kuusi syytettyä lynching-asiassa Pehlu Khan oikeutettiin Intian uutiset

UUSI DELHI: Alwar Rajasthanista vapautti keskiviikkona kuusi vastaajaa lynching-asiassa kirjoittanut Pehlu Khan .

Pehlu Khan, hänen kaksi poikaansa ja muutama muuta, kuljettivat lehmiä Jaipurista syntymäpaikkaansa Nuh-piiriin Haryanaan sen jälkeen, kun mailojen vartijat olivat sieppanneet ja lyöneet niitä lähellä Behrorilta kaupungissa: Alwar. piirin 1er huhtikuun 2017. Pehlu kuoli huhtikuussa 3.

Behror-poliisiasema on kirjannut tässä suhteessa seitsemän RIP-tapausta - yhden Khanin murhan ja kuuden muun "laittoman karjan kuljetuksen" vuoksi. Poliisi oli jo nostanut syytöksiä kaikissa paitsi yhdessä tapauksessa (FIR 253 / 17). Viimeisessä tapauksessa tutkinta päättyi 30-joulukuussa 2018, mutta syytös nostettiin tuomioistuimessa vain 24 toukokuuta 2019.

Elokuussa 7 korvaava käräjätuomioistuin saattoi päätökseen lopullisen oikeudenkäynnin ja varasi asian keskiviikkona. Oikeudenkäyntiä jatkettiin säännöllisesti sen jälkeen kun High Court oli siirtänyt Behror-oikeudenkäynnin Alwarille. Asiassa todisti yli 40-todistaja, mukaan lukien Khanin kaksi poikaa, jotka olivat hänen kanssaan tapahtumapäivänä.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) AIKAT INTIA