En ehkä koskaan katso Netflixiä uudestaan, jos en katso tätä upeaa uutta sovellusta - BGR

Tiedätkö kuinka HBO: n iskulause on "Se ei ole televisio, se on HBO"? Tämä lausunto ei ollut iskulause niin monta vuotta, se oli totuus. HBO: n näyttelyt olivat ainutlaatuisia tarjoamalla vertaansa vailla kirjoittamista ja tuotannon arvoa. Nykyään HBO ei kuitenkaan ole mitä se oli. Verkko tuottaa edelleen ilmiömäisiä lähetyksiä, mutta muut verkot ovat parantaneet pelinsä ja löydät nyt "HBO-laadun" ohjelmoinnin ainakin kymmenestä eri studiosta. Heidän joukossaan on tietysti Netflix, ja jotkut saattavat sanoa, että Netflix on ohittanut HBO: n monin tavoin. Juuri eilen kollega kysyi minulta, mitä valitsen, jos minun peruutetaan Netflix- tai HBO-tilaukseni. Viimeistään 5 vuotta sitten, en olisi koskaan voinut peruuttaa HBO: ta. Tänään kuitenkin haluaisin pitää Netflixin heti HBO: n päällä. Saat alkuperäisen ohjelmoinnin, joka vastaa HBO: n laatua, samoin kuin laajan kirjasto kolmansien osapuolien sisältöä uusilla lisäyksillä koko ajan. Tästä syystä HBO Max on suunniteltu, mutta se on erilainen tarina.

En usko, että olen yksin ajatellut, että Netflix on tällä hetkellä ainoa suoratoistopalvelu, jota ilman en haluaisi riistää itseltään. Se ei tarkoita, että Netflix olisi täydellinen. Kun olet valinnut ohjelman, elokuvan tai erityisohjelman ja aloittanut lähetysten, olet oikeassa paikassa. Polku Netflix-sivustolla on kuitenkin niin täynnä, että käyttäjät ärsyyntyvät yhä enemmän jokaisen aukon kanssa. Onneksi löysin uuden sovelluksen, josta tuli nopeasti suosikki tapani suoratoistaa Netflix, koska se ratkaisee kaikki palvelun suoratoistorajapintaan liittyvät vaikeimmat ongelmat.

Jos katsot Netflixiä Macilla, Napsautin Netflixille dbk labs on paras 5 $, jonka olet koskaan viettänyt. Tämä upeasti yksinkertainen sovellus toimii portaalina Netflix-verkkosivustolle, mutta se suodattaa kaikki vihaton tarpeettomat tiedot ja jättää vain upean sisällön, jonka haluat suoratoistaa.

Tämä upea uusi Netflix-sovellus on täynnä ominaisuuksia, mutta muutama niistä, joista pidän eniten.

Ensinnäkin Napsauttaja Netflixille sisältää korjaustiedoston Netflix-ongelmasta, jota ihmiset vihaavat eniten. Se on totta, puhun auto-play trailereista. Ei ole mitään pahempaa kuin käynnistää Netflix ja saada hyökkäys välittömästi alkuperäisen elokuvan tai ohjelman puolesta, jota Netflix tuolloin mainostaa. Sitten vierität luetteloa alas estääksesi sitä toistamasta ja mitä tapahtuu? Se on totta ... toinen traileri alkaa pelata automaattisesti. Ja mitä tapahtuu, kun vierität jotain, jolla ei ole perävaunua? Joo ... hän on vasta aloittamassa satunnaisen kohtauksen näyttelystä tai elokuvan silmukka. hyi .

Netflixin napsauttaja pysäyttää villityksen vain yhdellä ruudulla, jonka voit tarkistaa asetusnäytössä. Voit myös poistaa käytöstä julisteiden hover-tehosteet, ohittaa automaattisesti introspektion, siirtyä automaattisesti seuraavalle jakson jaksolle kunkin jakson lopussa ja paljon muuta. Se, että voit hallita kaikkea kosketuspalkista, jos käytät MacBook Prota, antaa sinun myös näyttää videon ja vaihtaa kuvan tilaksi kuvassa, jos haluat kokeilla työskentelyä työskennellessäsi. Seuraa suosikkiohjelmasi.

Se on loistava sovellus, joka muuttaa täysin tapaa, jolla katsot Netflixiä. Se maksaa melkein yhtä paljon kuin kuppi tyylikästä kahvia Starbucksissa. Tarkista varmasti.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin (englanniksi) BGR