Bloggaajalle lyhyiden hameiden käyttäminen 50-vuoden jälkeen on hienoa, hänen fanit ovat täysin samaa mieltä!

Tietämyys näyttää aina tyylikkäältä ja tyylikkäiseltä ei perustu pelkästään uusien suuntausten oppimiseen, vaan myös omaan analyysiisi, mikä on sopivin tietyssä tilanteessa ja kuinka yhdistää eri elementtejä. Erityisesti 50-vuotiaille naisille suositellaan olemaan varovaisia ​​yrittäessään näyttää nuoremmalta kuin he ovat, koska se on erittäin helppo liioitella.

On joitain Stereotypiat vaatteiden suhteen, joita naisten ei pidä käyttää heti saavuttaessaan 35-iän. Esimerkiksi t-paidat sanoin, sadon yläosat, trooppiset painotuotteet ja leopardipainetut legginssit.

Tähän luetteloon sisältyy myös minihameita. Ja tästä vaateesta tuli animoitu keskustelu Internetissä. 42: n venäläinen bloggaaja, laulaja ja tuottaja Inna Malikova jakoi surullisuutensa kommentoidessaan sopimattomia ja paljastamalla valokuvia sivuiltaan. Instagram.

Sen lisäksi, että yleisesti arvioidaan 40-vuotiaita naisia, jotka haluavat pukeutua esimerkiksi asuun, jolla on kaunis pääntie tai pieni hame, yhteiskunta on myös aiheuttanut siitä joitain tabuja.

Olen samaa mieltä siitä, että rajoituksille pitäisi olla ja että estetiikkaa on kunnioitettava ennen kaikkea. Olen itse melko konservatiivinen. Mutta kun se on harmonista, miksi naisten pitäisi löytää tekosyitä perustellakseen valintansa tai luopuakseen vapaudesta tehdä niitä? En myöskään ymmärrä miksi kaikki tämä negatiivisuus tulee muilta naisilta.

Suositun bloggaajan fanit kiittivat häntä tämän aiheen käsittelystä ja tuki sitä.

@taran_tan9:

Olen samaa mieltä kaikesta, mitä sanot. Vanhempasi ovat onnekas, että sinulla on niin kaunis ja houkutteleva tyttö, joka välittää heistä.

@mekshun5138:

Olen täysin samaa mieltä. Naiset ovat aina kateellisia toisilleen, joten he tuomitsevat toisia.

@zalomovaolga:

Ajattelin aina: "Miksi vaivautua liikuntaa saadakseen mukavat jalat, jos haluat silti piilottaa ne?" Se on typerää, eikö niin? Kauniit ohuet jalat on tehty näytettäväksi maailmalle, olet riittävän rohkea tekemään se!

Mikä on mielipiteesi tästä? Voitko käyttää miniseikkoja, jos olet 50-vuotias tai vanhempi? Voitko laittaa tiukkoja mekkoja? Ole hyvä, jaa ajatuksesi alla oleviin kommentteihin.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin FABIOSA.FR