Nainen on kärsinyt tuntemattomasta taudista 10 vuotta, työntekijät huomaavat, että hänet myrkytettiin

Nykyaikainen lääketiede voi olla hyvin edistyksellinen, mutta se ei tarkoita, että lääkäreillä olisi vastaukset kaikkeen. Monet potilaat diagnosoidaan väärin, ja jotkut heistä hämmentävät ammattilaisia ​​salaperäisillä oireillaan.

Nainen on kärsinyt tuntemattomasta taudista 10 vuotta, työntekijät huomaavat, että hänet myrkytettiinBranislav Nenin / Shutterstock.com

Ihmiset voivat viettää kuukausia tai jopa vuosia tietämättä, mikä heillä on vialla. Kathi Wilson, 41, Indianasta, oli yksi heistä.

Salaperäinen sairaus

10: n pitkien vuosien aikana Kathi Wilson kärsi sairaudesta, joka sai hänet tuntemaan olonsa erittäin väsyneeksi. 41 -vuotias nuori nainen ei pystynyt kävelemään kunnolla, hänen piti jopa käyttää sokeriruokaa.

Hänen oireensa, mukaan lukien lihaskipu ja epämukavuus, pahenivat ajan myötä, ja kukaan ei tiennyt, mikä hänessä oli vialla.

Wilsonin lääkäri oli hämmentynyt, koska hän ei voinut ymmärtää miksi hänen potilaansa oli niin sairas. Kathi kokeili monia lääkkeitä, mutta mikään ei auttanut. Hän oli valmis luopumaan, kunnes ryhmä talonrakentajia pelasti hänen henkensä.

Naisen kylpyhuoneen kunnostamiseen palkatut työntekijät huomasivat, että talon kattilaa ja vedenlämmitintä ei ollut asennettu oikein. Tämä johti pieneen hiilimonoksidin vuotoon.

Jatkan sanan levittämistä. En halua koskaan nähdä jonkun elävän sitä mitä perheeni ja minä olemme asuneet. Oireeni eivät rajoittuneet flunssaan. Taistelin vapinaa, kouristuksia, mahalaukun kouristuksia, jalkojen kouristuksia, ei koordinaatiota tai tasapainoa, muistini epäonnistui ja tunsin aina sumua Sekava, huimausta, heikkopääinen, ja tämä luettelo voi jatkua päivinä. Se ei ollut vain hiilimonoksidivuoto, vaan myös maakaasuvuoto. Altistuminen molemmille voi aiheuttaa alastomuutta ... Katso lisää

Kirkas, hajuton kaasu, jolla on hiljainen tappaja, oli myrkyttänyt hitaasti Wilsonia. Kun työntekijät ovat ratkaisseet ongelman, Kathi on palannut normaaliin elämään ja on nyt onnellinen, terve ja täynnä energiaa.

Kuinka suojata perhettäsi hiilimonoksidimyrkytyksiltä

Varmista, että ammattilainen tarkistaa kotisi lämmitysjärjestelmän säännöllisesti. Älä käytä lämmitykseen hiiligrilliä, uunia tai kaasuliesi.

Nainen on kärsinyt tuntemattomasta taudista 10 vuotta, työntekijät huomaavat, että hänet myrkytettiinRalf Geithe / Shutterstock.com

Ole tietoinen hiilimonoksidimyrkytyksen oireista, joihin kuuluvat huimaus, pahoinvointi, päänsärky, väsymys, uneliaisuus ja oksentelu. Jos näitä oireita ilmenee, poistu mahdollisimman pian ja soita päivystysosastoon.

Tämä artikkeli ilmestyi ensin FABIOSA.FR